Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: WindowBlinds 11
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pixx96
aktív tag
Úgy látom soundcore termékekben nagyon szeretnek hangszórók kimenni... Ez már nem az első eset MB-t olvasom külföldi fórumokat is beleértve valamelyik woofer behal
Nekem is 2 napos Motion+ba kiment az egyik tweeter (és nem csak én jártam így) JBL meg szeret alaplap hibás lenni meg töltés vezérlő IC megkotlik.Amúgy próbáld meg szetkapni van egy csomó teardown videó. próbáld meg finoman rossz hangszórót megnyomkodni hallani súrol-e vagy bármi vagy cseréld fel a kettőt nem e az erősítő részén van gebasz.. ha nem vándorol a hiba cserével akkor erősít része kuka ha pedig igen akkor hátha alin vagy valahol találsz hozzá hangszórót ozt cső
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- PlayStation 5
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Vivaldi (böngésző)
- Steam Deck
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Path of Exile (ARPG)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezetékes FÜLhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 touch gari 2028.11
- Lenovo Thinkpad T490, 14" FHD IPS kijelző, I7-8565U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gara
- LG 55QNED80T3A 4K UHD Smart AI TV MAGIC MOTION TÁVIRÁNYÍTÓVAL!
- Apple Watch 7 Red 45mm Cellular/1 hónap gar./Akku 81%/p4550
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338, 100% Akksi
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Nekem is 2 napos Motion+ba kiment az egyik tweeter (és nem csak én jártam így) JBL meg szeret alaplap hibás lenni meg töltés vezérlő IC megkotlik.