- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
venom8888 #16131 üzenetére
Ezt (is) link-eltem én is a #16130-ban. Közben találtam már a Youtube-on egy tesztet, amibe bele is néztem. Hát, nem tudom...
Azért nem véletlen az, hogy egy bizonyos méret alatt azért is nőhet (aránytalanul) az ár, mert kis méretben ugyanazt a hangzást sokkal nehezebb összehozni.
Mindegy, remélem nem fogsz benne csalódni. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
venom8888 #16116 üzenetére
Targoncázás közben úgyse a zeneiséget fogod keresni (gondolom), szóval oda akár jó lehet egy Tronsmart Bang SE is (ld. sagesz93 hozzászólását → kupon)
Motion+ (amit ajánlottak neked) helyett pedig szóba jöhet még az Earfun UBOOM L (60$ az "OLUVUBOOML"-el). Mivel Motion+ -ra én nem látok kupont (de meg kell próbálni túrni a neten), ezért az UBOOM-ot venném.#16124 Atish19
Az eu.soundcore-on (89,99€ - 4,50€ (BF) - 8,54€ (új belépő) + 5€ (száll.) = 81.95€ = ~ 31e Ft, de ha lehet hinni a BF-es hirdetésnek, akkor lehet lesz olcsóbb is.
Az Ali-s rendelésnél a garanciával lehet, - ill. lesz - gond, ha érvényesíteni kell. -
Czimby
addikt
válasz
venom8888 #16122 üzenetére
Rosszul írod minnél dragább, annál jobb. Az esetek 99%-ban.
Vegyél kezdésnek egy Tronsmart-ot amit pár hozzászólással lentebb írták. Az kb15k
Ha nem tetszik eladod kb annyiért mert itthon 25 majdnem, nincs bukta.
És veszel 30-ert egy soundcoret.Ha meg tetszik akkor megusztad 15-ből.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Túraautó topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gigabyte alaplap topik
- Hegesztés topic
- DVBViewer
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest