- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSlyTR
senior tag
válasz
hentes555 #18050 üzenetére
Usabol sanszoszan jon meg 3% vam es 27% afa, meg x kezelesi dij.Itthon a StormBox Micro 2-t 21-22ezer forintert vasarolhatod meg. Hogy ennel jobb aron juss hozza amerikabol, kb 30 dollarert kell megvenni.
Magyarba EU raktarbol kuldik, de gondolom akkor mar euroban lesznek az arak. -
hentes555
senior tag
válasz
hentes555 #18044 üzenetére
Visszaírt a Tribit support az emailre, November 18-án kezdődik náluk BF sale, annyit írt, hogy iratkozzak fel a hírlevelükre és akkor kapok értesítést is előtte. Részletesebb infóval, a kedvezmények mértékével kapcsolatban természetesen nem írt semmit, csak hogy árengedmények lesznek. Amúgy megnéztem, 2400 Ft-ra hozza a szállítási díjat az USA-ból, ami szerintem k*va jó, tekintve, hogy múltkor egy francia autókozmetikai webshopból rendeltem és ott 8000 Ft volt..
-
<Adamsky>
nagyúr
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
hentes555 #18044 üzenetére
Szvsz. inkább MaxSound Plus vagy XSound Plus 2 (az előbbi utódja). A 360-as hangszórókat kerülném. Nézz bele Alan tesztjeibe is (rövidebb, hosszabb).
-
cidalain
veterán
válasz
hentes555 #18031 üzenetére
Szerintem nem kibabrálás, azért van az elállási jog. Kipróbálod, nem tetszik, mehet vissza (akár a hangja, akár a mérete, stb, nem kell indokolni)
Szvsz a túrázás (mindegy, hogy gyalog vagy bringa) közben hangszóróval hallgatott zene elég "izé" szokás. (Nem megbántásból írom, csak engem zavarni szokott ez a fajta zenézés. Ha a természetben hallom, akkor még jobban zavar)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bittorrent topik
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest