Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSlyTR
senior tag
válasz
hentes555
üzenetére
Usabol sanszoszan jon meg 3% vam es 27% afa, meg x kezelesi dij.Itthon a StormBox Micro 2-t 21-22ezer forintert vasarolhatod meg. Hogy ennel jobb aron juss hozza amerikabol, kb 30 dollarert kell megvenni.
Magyarba EU raktarbol kuldik, de gondolom akkor mar euroban lesznek az arak. -
hentes555
senior tag
válasz
hentes555
üzenetére
Visszaírt a Tribit support az emailre, November 18-án kezdődik náluk BF sale, annyit írt, hogy iratkozzak fel a hírlevelükre és akkor kapok értesítést is előtte. Részletesebb infóval, a kedvezmények mértékével kapcsolatban természetesen nem írt semmit, csak hogy árengedmények lesznek. Amúgy megnéztem, 2400 Ft-ra hozza a szállítási díjat az USA-ból, ami szerintem k*va jó, tekintve, hogy múltkor egy francia autókozmetikai webshopból rendeltem és ott 8000 Ft volt..
-
<Adamsky>
nagyúr
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
hentes555
üzenetére
Szvsz. inkább MaxSound Plus vagy XSound Plus 2 (az előbbi utódja). A 360-as hangszórókat kerülném. Nézz bele Alan tesztjeibe is (rövidebb, hosszabb).
-
cidalain
veterán
válasz
hentes555
üzenetére
Szerintem nem kibabrálás, azért van az elállási jog. Kipróbálod, nem tetszik, mehet vissza (akár a hangja, akár a mérete, stb, nem kell indokolni)
Szvsz a túrázás (mindegy, hogy gyalog vagy bringa) közben hangszóróval hallgatott zene elég "izé" szokás. (Nem megbántásból írom, csak engem zavarni szokott ez a fajta zenézés. Ha a természetben hallom, akkor még jobban zavar)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- Ryzen 7 5800x + Radeon 7800XT + 32 GB DDR4, 1 TB NVME - GAMER PC
- Thrustmaster officer pack airbus edition
- GAMER PC - Asus B450 + Ryzen 5600x + 32GB DDR4 + Sapphire Radeon 6700 XT NITRO+ (SOK GARI)
- Nintendo Switch 2
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 100% Akkumulátor
- NVIDIA RTX 4090 24GB HP OEM verzió (kiváló állapotban)
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest