Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
válasz
zolikaDB
üzenetére
Majd megkapod, aztán a lázból már csak hőemelkedés lesz, majd el is múlik
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Csodát nem érdemes várni, valószínűleg nem szól majd rosszul, de tényleg ne várj egetrengető mélyeket. Én öcsémnek rendeltem egy doss soundbox xl-t, ami nem rossz, jobban szól, mint a Tronsmart Mega, viszont igencsak elmarad a Harman go+playtől.
De mondom, viszonyítás kérdése, hogy mi számít jó mélynek, a harman is elvérzik egy komolyabb hifi/hangfalpár rendszer mellett.
-
Aprósólyom
addikt
válasz
FuRiONight
üzenetére
Ezeket az UE Megaboom kisebb és nagyobbakat hallgattam korábban műszaki áruházban. Én nem ajánlom. Nagyobb a "füstje", mint amennyit az ára mutat.
Multiroom-ban nem vagyok otthon, de azok inkább LAN/WLAN megoldásúak. Nem véletlen. Nekem pozíciótól függően a BT hangfalam a szomszédos szobában is már hajlandó meg-megszakítani a folyamatos streamet a telefonról. Az hogy BT-n keresztül, akár több ugyan olyan eszköz összekapcsolható, és ugyan azt a zenét játsza szinkronban, az még nem nevezhető multiroomnak...
H/K Onyx Studio 5-t egy srác ajánlotta fentebb. clavinetjunkie youtube csatornájába belehallgatva (mert még élőben nem hallottam) jó ajánlatnak tűnik az árért (60kilohuf körül) cserébe. Vagy ha már extreme 2, akkor hallgasd meg a H/K Go&Play-t (70-80kilohuf) élőben vagy az említett youtube csatornán. Szerintem sokkal élvezetesebb hallgatni. Én a szülőknek az előző generációból vettem egyet (Szinte ugyan úgy szól mint a jelenlegi Go&Play a tesztek szerint), havernak is van. Nagyon elégedettek vagyunk vele. -
FuRiONight
addikt
Hali! Egy kis üzletbe szeretnèk vezetèknèlküli hangszorót. Maximum 50% vagy az alatti hangerőn lenne hasznàlva, FM ràdió legyen tàmogatva illetve kèsőbb multiroom tàmogatàs is jól lenne. A Doss Soundbox XL-t nèztem eddig. Àrban 20-25k a hatàr.
Sajàt rèszre is szeretnèk eggyet, multiroom tàmogatàssal. Eddig ezeket nèztem: UE Megaboom 3 - Dockin D Fine+ - JBL Extreme 2
Tanàcsokat ès a vàlaszokat előre is köszönöm!
-
gtamate2
veterán
Kb azonos áron, (a jbl +3-4k) JBL Flip 4 vagy Tronsmart Element Mega lenne?
Leginkább táskában hurcolászva hallgatnám a zenét, főként kültéren, de lehet hogy a TV alá is bepróbálom, hogy milyen.
-
carl18
addikt
Igen nekem is a második generációs divoom volt. Hát túl sokat nem bír teljes hangerőn, 1 óra volt kb amit durván kibírt egy teljes töltéssel, de a fal tövébe mondhatom elég jó hangja volt. A basszust elég szépen adta, 1,1 kg a súlya abból maximálisan ki adta amit abból a méretből ki lehet. Ameddig nálam volt ez a 1 videó készült a használata alatt, a jobb oldal lévő épület tövébe volt berakva hangerő kimaxolva.
[link] A hobbim a tánc ezért is használok néha bluetooth hangszórót.
Én vigyáztam rá és nem volt semmi baja, de mások panaszkodtak az akkumulátorra és hogy az usb port könnyen ki tud szakadni. Én vigyáztam rá sose ejtettem le, rendeltetés szerű használat mellet nincs vele gond, de az akkumulátort megérné bővíteni.
Így belegondolva 12,000 táján ott a Tronsmart Mega és T6, ezek után jön a Divoom 500 2ND ( Ez már nem torzít) A Tronsmart igen
És kicsit a divoom ára felett a Doss Sound XL, még a Doss kis ki lehet fogni akció 20E alatt vagy valami egész jó árban. Bár a Sound XL és az onbeat 500 mind kettő a gyártó szerint beltéri hangszóró, nincs semmi beázás védelem stb.Hát úgy 2/3 hangerőnél már nem torzít a tronsmart, de a T6 egy kis Equalizer beállítás után elég szép hangot adott. De alapból túl van benne tolva a mély hang, és néha elég béna mély hangokat eredményez.
Egy Divoom voombox outdoor hangjára lennék még kíváncsi, az onbeat 500 után van adok egy bizalmat a divoom hangszóróknak.

-
rizso
addikt
válasz
Geresics
üzenetére
Nekünk otthon mesehallgatás céljából egy Tronsmart Mega van, amiért baromi jó, az a microsd foglalat, így elég arra rárakni az anyagot, és nem kell hozzá telefon. Kisgyerekesként azt tudnám mondani hátrányként, hogy az érintőgombok nem a legjobbak, hozzáér és már el is nyomkodja, jobb lenne fizikai nyomógomb - persze ha nem adod a kezébe, akkor ez sem gond, és cserébe éjszakai fényként is elég jól használható

12-13k körül van, zenehallgatásra is be lehet fogni, méretéhez képest jól szól, és az akksija is jól bírja.
-
carl18
addikt
"Elég jókat írnak róla és szerintem ár érték arányban is jó."
Hát kicsit ránéztem, A sok jó vélemény kimerül az árukereső 1 5 csillagjában.....Ha nincs viszonyítási alapod miért akasztod rá hogy jó Ár-érték arányba?
te se hallottad élőbe. Tronsmart T6 vagy mega ha értelmes hangszórót akarsz venni.Kicsit körül néztem, A JBL Got is alig lépi le. Szóval kár itt hangoztatnod jó az ár-érték aránya.... [link]
-
carl18
addikt
Kis Update ismét! Megjött Haverom Tronsmart Mega hangszórója ami egész jó cucc és hangos is

Sajnos hajlamos torzításra is, de úgy egész minőségi készülék. 12E-ért jó vétel lehet amúgy, 15E én már nem adnák érte mondjuk.Még aki itt van kíváncsi lennék a hangszórókból ki milyen űzzem időket tudott kihozni?
Nekem elsőnek volt egy SRS BTX 300 max hangerőn 1 óra megfogta, a Divoom onbeat 500 is 1 óra volt az űzzem idő max hangerőn. A Tronsmart T6 is 1 órát bírt nálam csumán, azért nem létezik mind 3 hibás akkuval jelent meg.Érdeklődnék hogy kinek milyen űzzem időt szokott összejönni? Mondjuk amire kíváncsi vagyok Dockin D fine, Doss Sound XL, JBL Xtreme, Harman Kardon GO és a Onyx studio. De jöhet a Flip és a Charge széria tartóságára is kíváncsi vagyok. A Sonyt azért nem kérdem mert a gyártó szerint durván 4 órát bír max hangerőn, szóval azt már tudom.
Oluv szerint a Dockin D fine 3-4 órát bír max hangerőn, ez valóban reális?
Csak már nekem tököm tele van hogy bármire váltok 1 óra nagy hangerőn megfogja
És pont mikor a legjobban volna rá szükség merül le. -
carl18
addikt
válasz
justgiveup
üzenetére
Üdv! Hát oké de kicsit pontosítani kéne? JBL GO méretű készüléket szeretnél? Attól függ mi számít nálad hordozhatónak. Fél kilós kategória, Tronsmart T6 és tronsmart mega ismét haza rendelés esetén.
GO-t nem vennék hiába zseb kategória. -
bozont
veterán
válasz
Wendelke
üzenetére
Várom a beszámolót. Nekem is egy BW-F4 van, de a power gomb megadta magát. Megpróbálom kicserélni, de ha nem sikerül a művelet, akkor kell valami másik. Mondjuk ami nem szimpatikus az AS2 esetében, az a jóval kevesebb lejátszási idő.
Ez az Anker SoundCore Pro+ viszont szimpatikus, esetleg a kis tesója SoundCore Boost. -
carl18
addikt
válasz
Pandaboy
üzenetére
Nekem van itthon hifim, az én külön kategóriának tartom egy bluetooth hangszórótól

Szerintem nekem azért volt meglepetés a go mert akkor egy 2 wattos hangszóróm volt, Genius Sp 165
Ez volt a első hordozható hangszóró, de a go valóban kicsi szóval egy táskába berakhatja az ember.
De valahogy akkor is overkill az árazás, 3 wattért 9E forint. És az a poén ahogy az árukeresőn nyilatkoznak róla, hogy mennyire megéri 9E forintért
Szerintem 10E alatt a Xiaomi MI a legjobb vétel, JBL Go helyet ezt szoktál ajánlani.
10E forint fölött valamivel meg itt a tronsmart T6 és a Mega, van belőle haza rendelés is. A Go-t mérföldekre lelépi. Nekem a T6 van jelenleg és valóban használható kategória

Nem Hifi hangzás, de fél kg súlytól nem is szabad elvárni.15-20E környékén esetleg a Divoom onbeat 500 "2ND" amit ajánlok, aki szereti az erős basszust annak ezt ajánlom.
28E kategóriába meg már ott a Doss Sound XL ami szintén egyik legjobb ár-érték arányú hangszóró. Oluv mikor elsőnek hallotta nagyon dicsérte.
40E forintért meg ott a Harman Onyx studio 3, sajnos nincs nagy akkuja és a kialakítása miatt se nagyon hordozható de a hangja elég kemény, főleg hálózati módban. (60 watt)
45E környékén meg ott a Dockin D fine, JBL Xtreme alternatíva olcsóbban. De sokak szerint jobb mint a Xtreme, szóval ez se elhanyagolható.
60E fölött én is a Harman Kardon Got ismerem

Esetleg 300 dollárért ott a Aiwa Exos 9, eszméletlen hangerő és kemény mély hangok. És jobb mint a JBL Boombox.
Még van pár hangszóró amit kihagytam, Például a Sonyk Sony SRS széria, vagy a JBL-ek.
Amúgy aki vásárlásra adja a fejét és nem akar vakon vásárolni annak az volna legjobb ha élőbe ki tudja próbálni.Mikor nekem a Sony SRS 300 volt még 3 éve akkor elég sokáig nem hallottam tőle jobbat, az első hangszóró amivel valóban minden téren felül tudta múlni az a Dockin D fine.
-
Ati1979
veterán
Hát ezt más topic-okból kölcsön lehet venni.
Legalábbis az első 3-4 mondatot.
Szerintem túlzottan nem kell cifrázni. Beletesszük az ajánlottakat, meg Oluv adatbázisát megadjuk, arra az esetre ha valaki hangmintákat akar összehasonlítani.Én a 60k+ kategóriában nagyjából képben vagyon és tudok sorrendet is állítani. Alatta sajnos nem.
Két listára van szükség. Egy ár szerintire és egy méret szerintire. Átfedések lesznek persze.
Ja igen még az ultra hordozható kategóriába sem áll nagyon távol tőlem.
-
carl18
addikt
válasz
H2o-pok
üzenetére
Hát épp ez amit távolról kell kerülni. Itt lényegében csak az a tudat van hogy JBL Xtreme külsőre, de a hangzás meg ott maradt a futószalagon. Ezért az árért nem is szabad sokat várni, csak belegondolni is rossz hogy az ilyeneket rakjták fel aukciós oldalakra 10E+ forintokért.
A Tronsmart T6 se nagy dúr de ha még az is toronymagasan alázza akkor számomra végkép hallgathatatlan.Redneck!
Hát 20E azért már kap az ember nem rosszat, ár-mérethez képest elég jól szól. 20E alatt mindenkinek a Divoom onbeat 500 2ND-t ajánlom. Szerintem 20E forintért alatt haza rendelésből új garanciás hangszóróból ez a legjobb vétel amit kifoghat az ember.12E környékén meg ott a Tronsmart T6 és mega, de nagyobb hangerőn hajlamos a torzításra.
A divoom 1,1 kg, a Tronsmartok 55-65 deka. Ezekről van személyes tapasztalatom olcsó kategóriába ami jó is.Ismerek mást is de természetesen a rosszat/gagyit nem ajánlom. Hallottam JBL Go-t és sok kínai vackot és használhatatlan kacatokat.
40E körül kapol Harman Kardon Onyx Studio 3-at, ami hálózatról egy kerti paryt elég szépen kit tudna szolgálni.
Tudom 20E környékén, de hidd el megéri a felárat, nagyon tartós és mindenre befogható hangszóró.Sajnos a bluetooth hangszóróknál az a baj nem arányos az ár a minőséggel. A Charge 3 még drágább mint a Onyx is és hangzásba nem két mérföld van köztünk.
-
carl18
addikt
Kicsit nézelődtem SD kártyás Bluetooth hangszóró terén, találtam egyet ami ígéretesnek tünik.
Német amazonon van fent, Havit M16 a neve 10 wattos papíron és csak 20 euro
Majd valahogy beszerzek egyet, szerintem ennyiért ajándék. Főleg ahhoz képest nálunk mit árulnak ennyiért
Néztem pár youtube videó tesztet, ott is elég korrektnek tünt a hangja torzítás nincs. Ráadásul 1 db 18650-es cella hajtja szóval ha az akku kihal egyszerű cserélni.
A másik 24 euroért ez a BARA S5, a Felépítése a Tronsmart Mega hajaz, sajnos erről nem láttam tesztet szóval jó kérdés milyet szól.
[link]Valaki valami tippet? 20E alatt ami szól legalább hasonlóan mint a Tronsmart T6 és tud sd kártyás olvasást.
A Tronsmart mega meg kilőve mert az is Torzít mint a T6. -
carl18
addikt
-
carl18
addikt
Igen, nekem se volt semmi gondom. 12400 ft volt szállítással a T6-os, megrendeltem és pár napon belül hozták

Na megtakarítottam a T6-ot lehetséges eladóm, és veszek egy Tronsmart Mega-t
vagy valami más ki kéne próbálni. Meguntam ennek a hangját sajnos 
Tronsmart Mega az egyik lehetséges jelöltem

-
carl18
addikt
+ A Tronsmart T6 teljes hangerőn betorzítja a basszust :S
Ez a gond vele Tudtommal a Tronsmart Mega is hajlamos a torzításra.
Ilyen Téren a Divoom és a Sony jobb volt, azon nem torzítottak teljes hangerőn. Persze Equalizerrel ha telefonon állítok akkor a torzítás elmúlik.
Ilyen téren újanta nehéz jobbat találni mint a Tronsmart, akkor volna tökéletes ha ez a torzítás nem volna jelen
-
carl18
addikt
Bocs nem akartam durva lenni, csak néha nincs végtelem türelmem a dolgokhoz.
Hát figyelj a Sony volt közel 2 évig
Az a gond vele hogy 2013-as megjelenésű, az akku már elégé ki lehet öregedve alóla. + Közel 2 kg és 34 cm, nem igazán hordozható egy kütyü 
Persze ha jó áron beszerzed mint én akkor talán megérheti, sajnos már nincs forgalomba.
Olyan 12,000 ft-ért megérheti beszerezni, én is ennyiért vettem 2015 szeptemberében.
A Sony viszont ha vigyázol lrá és cserélsz benne egy akkut mondhatni "Örök élet" Én elég sokat használtam, de mellette vigyáztam is rá. Az SRS 300 amire teljes mértékbe rá merném bízni magam.+ Ez élőbe kéne meghallgatnod valóban tetszik-e a hangja

Hangerőbe a SRS 300 akkus üzzemódba a T6-al volt egy szinten, de a Sonyt meg eladtam mert már undorral gondoltam a méretére és súlyára hordozhatóság szempontjából
Ilyen Téren a T6 alig fél kg és egy söröz doboz mérete kb, egy nagyobb zsebbe de egy táskába is be tudom úgy rakni hogy marad még benne másnak is hely

Kösz, igen én voltam a táncos aki az SRS 300-at használta a videókhoz
Egyenlőre a Tronsmart T6 van még meg, lusta voltam lecserélni. Amire kell arra elég ez is
Lusta voltam rendelni, amíg a T6-ot nem tudom eladni. Úgy meg nem akarok járni mint a múltkor, Volt Onbeat 500, SRS 300, és T6 is egyszerre. Mindegyik Rajtam ragadt.12E forintért a T6 és a Mega ez a két Tronsmart ami ajánlott, esetleg kicsit drágábban a Divoom Onbeat 500 17e Környékén, de már a divoom 1,1 kg. Ezeket tudom ajánlani, sajnos mással nem igazán van személyes tapasztalatom.
Még egyszer halottam a Dockin D fine-t de ami valóban jó volt
Csak hát az más kategória és 2 kg 
Ja még valami a Wattot felesleges nézni
Csak oda írja paraszt vakításnak, azért a Mega 40 wattja valóban csalogató de azért egy alig 600 grammos hangszórótól kétlem hogy a JBL Xtreme 40 wattjával vetekedne.A SRS 300 a Sony szerint akkus üzemódban 2X4 wattot tud, ami a Tronsmart 25 T6 25 Wattjának felel meg.
Ennyit a Wattokról
Hangerőben egálban voltak kb. -
Elims
veterán
Ismerős volt a neved..aztán beugrott.Te vagy az aki úgy táncol,hogy nem hat rá a gravitáció!
Tudom,hogy ki vagy te.Jhaj,iszonyat keményen kened!!! :-)
Ha már így akkor írd meg nekem légyszives -ha vki tudja,te biztosan(!)-,melyik a jobb,ez a tronsmart element t6 vagy mega vagy a sony srs btx 300?Szerk.: Ezt magamnak kérdezném,elgondolkodtam egy olyan mega-n.Nem használnám ki soha,de 13e-ért 40watt..ha csak 20-25-öt tud már akkor megérné.
-
carl18
addikt
Amúgy még is mit várok mindenkinek válaszoljak egyenként? Pár sort vissza olvasol ( Ami lehet luxus)
Ott a Tronsmart T6 neked is vagy a Tronsmart mega. Miért kell mindenkinek mindent a szájába rágni.
Ezeknek 90%-ba nem raknak rádiót, maximum a kínai hangszórók büszkélkedhetnek velük. -
fehervari795
csendes tag
Sziasztok.
Az alábbi BT hangszórók közül melyik éri meg jobban?
Tronsmart Element T6
Tronsmart Element Mega
Anker SoundCoreLeginkább modern elektronikus zenét hallgatnék rajta, pop zenéket. Nem lenne nagyon hordozva, szobában lenne egy komódon.
Tapasztalatokat, tanácsokat előre is köszönöm.
-
carl18
addikt
válasz
tillatrilla
üzenetére
Hát igen egyik tronsmart se kapott rádiót. de a Tronsmart Mega rendelkezik micro sd olvasóval, sajnos a T6-ból ez kimaradt.
Persze itt nem feltétlen a hangerőről van szó, hanem magáról a hangról legyen az akár fél hangerő
Ez a T6 nálam most van 8 hónapja, kétszer ejtettem le egész élete alatt. Jól bírja masszív cucc, hangja is van ha szükség van rá. Múltkor kondi terembe bedöglött a hifi, a T6 szolgáltatta a zenét

Én ha már vennék hangszórót a Tronsmart alatti kategóriát hanyagolnám

De ha nem akarsz sokat rákölteni akkor is inkább vedd meg a Tronsmart T2-őt mint sem valami kínai ebayos kérdőjeles cuccot
Bár ha annyira kell az a kínai vacak megveheted ) úgy is te használod
-
Damonhill
csendes tag
Dicséretes a próbálkozás Carl18
. Nehogy majd a Harmannal vagy a Bose- val valami szabadalmi vitád legyen a végén
. Láttam a Dockin oldalán hogy a d fine- nak kijött egy update- olt változata erősebb akkumlátorral, apx- es bluetooth-tal . na meg sztereoba lehet kettőt kötni. Csak picit drága. Nekem is közben megjött a második Energy Music 9 hangfalam. Sztereoba kapcsolva őket,teljesen megnyílik a hangtér. Sokkal élvezhetőbb az egész történet. Nem tudom a mega 2 x 40 wattja sztereo módban mit tud, de ez már így rendesen hangos :-) . Sokat agyaltam hogy megérte - e erre a történetre kiadni 55 ezer magyar forintot, de már nem bánom
Az ajándékba kapott kistesó 5- ös sorszámmal meg végülis nem rossz, persze ha nem a nagytesó után hallgatod
. Ez simán hordozható,kb. a fele a Divoom 500- asomnak, kb . nyolcada mint a nagytestvére. -
carl18
addikt
15-45 mi? Forint? Dollár euro?
nem mindegy
Külföldi vagy belföldi rendelés?
Hát 15E alatt magyarba garral ott a Tronsmart T6 és a mega
15E felett kicsivel ott a Divoom onbeat 500 2nd az is magyar papíros garancia.
Két amazonos ár-érték arány bajnok drágább kategóriában ott a Doss Sound XL 28E forintért, esetleg Dockin D fine kb 44E forintért ( 140 Euro) Ha kell a nagy hangerő akkor a Dockin, de ha a hangminőségért vagy oda akkor a Doss SOUND XL a te embered. Bár itt a figyelmed felhívom mind két drágább hangszóró közel 2 kg.
Dockin tutira csepp álló
A többire ez nem vonatkozik .dÉn ezeket tudtam így hirtelen felhozni.
Ja még valami Tesóméknak egy Harman Kardon Onyx Studio 3 hangszórója van, akkuról is megy de hálozatról eszméletlen brutálisat szól a méretéhez képest
Ezt is ki lehet fogni 40E forint tájékán, akku nem a legnagyobb erőssége se a hordozhatósága de azért ez relatív kinek mi 
Az Onyx 3 elméletileg veri a Dockin is hangminőségbe, de az Onyx se vízálló a gyártó információi szerint
Amúgy kéne csinálni egy táblázatot hogy aki ide téved ne kelljen egyenként válaszolni hanem fel volna írva mind haza mind külföldi rendelésből melyik a legjobb vétel mennyi pénzért

-
rhunseeker
tag
válasz
kalapacsolok
üzenetére
Tonsmart Mega vagy T6. Aztán inkább lehalkítod, minthogy egy jbl-t vegyél ennyi pénzért.
-
zoner15
csendes tag
Szia! Én erősen gondolkodom egy Element mega és T6 között. Sajnos csak videók alapján ismerem mind a két eszközt , de a T6-ban sok egy kicsit a mély , nem? Tudom mindenkinek saját izlése , de akkor is .

Ha nagyobb hangerőn szól, akkor mennyire remeg az asztalon?
Köszönöm előre is a segítséget.
-
haris
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én ilyen Mega-t használok, szerintem az árát megéri.
Kicsit furák az érintésérzékeny gombok, én inkább azt mondanám negatívumnak nem a hangját.
Mivel lánynak (nőnek) lesz, esetleg még a tronsmart t6-ot ajánlanám, abból van piros/fekete kombináció, ami nagyon ütősen néz ki, nem ilyen komor fekete -
szab120
tag
válasz
Greg-77
üzenetére
Azzal én is dettó így voltam (studio 4 ), rá is voltam kattanva, de aztán az, hogy az akksija alig bír valamit, eléggé lelombozott, plusz, hogy hordozni sem lehet. A Go+ play még ütősebb, de azért a pénzért már csodás beltéri egységeket lehet venni.
(A Bose árairól már nem is beszélek inkább
)A Flip 4, Charge 3 szerintem messze felejtős, elképesztő, hogy ezekért ennyit elkérnek. Dinamikatartomány elég gyenge. (Az UE termékeitől sem voltam elájulva)
Az Xtreme már szól valahogy, de ott meg az akksi és az erősítő (olcsó kínai) szokta megadni magát.
20 ezerig ami meggyőzött: Anker SoundCore 2 (~16 Amazonról)
30 ezerig: Anker Soundcore Boost (~26)
Sony XB30 (~30)
Anker Soundcore Pro (~36)
50 ezerig
Dockin D Fine (~50)
Onyx studio 4 (~50)
Sony XB41 (50-ért is láttam már, de átlagban 60e)(üzemidőben, strapabírásban abszolút a Sony a nyerő, hangzásban a Studio 4)
-
Damonhill
csendes tag
Köszönöm a válaszokat. Nekem is van Divoomom, csak azon gondolkodtam ha a Mega annyival hangosabb lenne mint szerintem amennyivel nem, akkor esetleg vennék belőle az ára miatt. A bulikban nagyobb hangja lenne esetleg mint a Divoomnak, elfogadható minőség mellett. Az a bajom hogy nem találok olyan hangfalat nagyon amiben minden benne lenne ami lehetséges . Ha van venne wifi meg jó is a hangja, akkor nincs benne akkumlátor. Ha van benne akkumlátor akkor meg nincs benne wifi meg usb a pendrivenek.
-
-
Damonhill
csendes tag
Mi a különbség hangerőben a Mega 40 watt- ja és a Divoom 20 watt- ja között? Kétszeres hangerő?
-
sisxgame
csendes tag
köszi akkor szerintem nekem a Mega lesz a nyerő.
-
rizso
addikt
Megának dinamikusabb, jobb, több mélye van
Mondjuk a T6 sem rossz, kollégákkal nagyon sokat használtuk/teszteltük őket egymás mellett, volt olyan zene/film előzetes ahol a Mega, és olyan is volt, mikor a T6 bizonyult jobbnak. Pl ennél a számnál a Mega köröket vert a T6-ra, a T6-ból hiányzott a mély, a lüktetés, Mega viszont elég szépen visszaadta. Ugyanakkor valamelyik könnyed rock számnál (talán ennél) meg a T6 tetszett jobban. -
sisxgame
csendes tag
Hali azt szeretném megkérdezni hogy tronsmart Element mega nak milyen a basszusa? Illetve ha nem olyan jó a mély hangzása akkor hasonló árkategóriában (50$) milyen hangszórót tudtok ajánlani ami jól nyomja a mélyére is. Válaszokat előre is köszi.
-
dropshadovv
újonc
Sziasztok!
Creative Roar 2-vel kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Sony srs-xb30 a másik kiszemelt.
A tronsmart meganak meg a divoom 500nak csak az ára szimpi, ezekkel szemben tényleg vannak olyan jók?
Elsősorban beltéri, utazásnál jönne velünk szállásra, meg irodában használnám ha ott vagyok, nem bulit akarok rendezni, hanem kompromisszum mentes minden stílust hallgatni.
-
-szabi-
addikt
Hi
Fentebb említett hangszórók közül melyik felé billen szerintetek a mérleg nyelve?
Tronsmart Element Mega, Divoom Onbeat-500 2G
, 
üdv
-
rizso
addikt
Nekem volt mindegyik, de a Megat tartottam meg, komolyabb a hangja, stabilan megáll az asztalon, nem rezonál-ugrál, mint a T6. Nem gondoltam volna, hogy lesz értelme, de hasznos a microsd slot is, gyereknek tettem fel rá altató-nyugtató-táncitánci zenéket, nem kell hozzá külön csatlakozni telefonnal, simán önmagában is mennek a kártyáról

-
Dani82
senior tag
Transmart mega
vs
Transmart t6most kene dontenem

Melyik legyen? -
tobias40
veterán
2 db. Tronsmart Mega-t hogyan tudom összekapcsolni hogy stereóban szóljon?
Próbáltuk 2 telefonnal is de mindig csak az egyik hangfal szólt,nem tudtuk belőni 2 hangfal egyidejű használatára..
Közben megtaláltam!

"Amennyiben Ön rendelkezik 2 db. Tronsmart Element MEGA
hangszóróval, kreálhat egy valódi sztereóhangzással ellátott
hangfalpárt. Ellenőrizze, hogy egyik hangszóró se legyen
csatlakoztatva a Bluetooth-on a telefonjához.
1. Kapcsolja be mindkét hangszórót. A gomb kéken villog
mindkét hangszórón.
2. TWS csatlakoztatása: az egyik hangszórón (ez lesz a fő
hangszóró) tartsa nyomva a MODE gombot 3-7 másodpercig,
amíg egy hangeffektet nem hall. A hangszórók csatlakoztak
egymáshoz a TWS technológiával, és más hangeffekt
hallatszik. A másodlagos hangszórón már nem villog a
gomb, de a fő hangszórón még igen.
3. Keressen rá a telefon Bluetooth menüjéből az elérhető
eszközökre.
4. Amennyiben megtalálta a Tronsmart Element MEGA eszközt,
csatlakozzon hozzá. A hangeffekt után a gomb már nem
világít.
5. TWS mód befejezése: a MODE gomb nyomva tartásával
leválaszthatja a hangszórót a sorba kötött Bluetooth módból. Az
újra csatlakozáshoz tartsa nyomva 1-2 másodpercig röviden a
MODE gombot.
Megjegyzés:
Az két hangszóró első párosítása TWS módban akár 5-40
másodpercet is igénybe vehet.
A TWS technológia csak két hangszóró párosítását támogatja.
A TWS mód csatlakoztatásával az utasítások, gomb-effektusok
mindkét készülékre érvényesek lesznek (pl. hangerő szabályozás).
Amennyiben a telefon csatlakoztatva van az egyik hangszóróhoz,
tartsa hosszan nyomva a MODE gombot, hogy a Bluetooth
kapcsolatot a telefonnal először bontsa, azután pedig a fent leírtak " -
haris
őstag
válasz
johnny82
üzenetére
Egykutya, nincs még ekkora különbség sem közöttük, ha élőben hallgatod.
Egy pici talán, de nem feltúnő.A T6-nak valahogy tisztább a hangja, több benne a magas. A MEGA magasai kicsit mosottabbak, tompábbak. De ezt ha csak magában hallgatod fel sem tűnik, csak ha egyszerre / egymás után hallod a 2 hangszórót.
Viszont a T6 fektetve nem akar egy helyben maradni, elgurul, mert henger, felállítva nagyobb hangerőn meg felborítja egy egy nagyobb basszus. A MEGA ebből aszempontból hibátlan, stabil, nem táncol stb.
A T6 gombjai sokkal jobbak, mint a MEGA érintésérzékeny borzalmai, viszont ezt megoldom úgy, hogy nem ott állítom a hangerőt, hanem telefonon.Szerintem túl sokat agyalsz, válassz egyet azt csókolom.

-
carl18
addikt
válasz
szabo.csabi
üzenetére
XB 31-en nincs micro sd kimentek. Sajnos elég kevés hangszóró kap micro sd kimenetet, és nagy részük csak bluetoothrol tud zenélni.
Tronsmart Mega, és a Doss Sound XL ez a kettőt ami szól micro sd-ről is jó a hangja is.
Bár a 128 gigás kártyát hogy elkezelik-e vagy felismerik elég nagy kérdőjel.

-
tomboy0013
veterán
Üdv.
2 Bluetooth hangszóróval szemezek, mindkettőt az Eustock-ról tudnám rendelni. Az egyik a Tronsmart Element Mega, a másik pedig a T6. Akinek mindkettővel van tapasztalata az mit ajánlana? Javarészt elektronikus zenét hallgatnék rajta illetve filmekkel is megpróbálkoznék mert gyanítom a TV-mel szemben ezekben fellelhető némi mély hang. Annyira a hangosság nem lényeg mert csak szobában használnám és azok a szobák sem túl nagyok. Őszintén szólva a T6 felé hajlok (már a kosárban van
) mert van már egy kis háttérkutatásom a témában, de mivel alapvetően nem értek az ilyen eszközökhöz így jobbnak gondoltam ha titeket is megkérdezlek. Mivel csak a Mega-nak van saját topikja így arról olvastam szinte csak pozitív és negatív kommenteket. Nem tudom, hogy a negatív dolgok esetleg a T6-nál is jelen lehetnek-e. Gondolok itt például a hullámzó hangról alacsony hangerő mellett, de olyan is volt ki folyton akadozó zenét tapasztalt Bluetooth kapcsolatnál. -
carl18
addikt
válasz
joysefke
üzenetére
5-10E között nem hiszem hogy kapol jót, főleg ilyen mediamarkba, auchanba nem tudom milyen a választék.
Kicsit 10 felett már ott a Tronsmart T6 vagy a Tronsmart mega. Sajnos Mediamarkba 9E a JBL Go, az meg nem éri meg azt a árat szerintem.
Írtad 5 éve halottál 30-50E forintos hangszórókat, 2013 fele jött ki a Charge 1 flip 1, szerintem a Charge 1 szintjét lehet tudja a Tronsmart T6 is.
Én ezt ajánlom, és jó árba is van szerintem
[link] -
rizso
addikt
válasz
rhunseeker
üzenetére
Ha a HK GO+Play nem fog tetszeni, akkor semmi sem

Akinek eddig mutattam, az állát kereste a padlón. Én ritkán hordom magammal, általában vidékre szoktam vinni mikor hazalátogatunk szülőkhöz (kocsiban elfér), összejövetelekhez tökéletes, megy vagy 6-8 órát akksiról, és az udvaron is teljesen elég amit tud, egyébként meg a nappali "dísze", erről szól a tv, laptop, telefon. Hétköznapi hordozásra meg van egy Tronsmart Mega, azt tudom vinni oldaltáskában is.
-
joergie
őstag
válasz
SunMount3r
üzenetére
Nem hiszem, hogy találsz olyat, ami minden igényed kielégítené.
Ezeket találtam, amibe érdemes befektetni, 30m bluetooth hatótávot írnak, microsd v usb v belső memóriáról nyugodtan lemondhatsz.
Fugoo Go Logitech UE Boom, utóbbi itthon is kapható 12.5k-ért.Jobb lenne tudni hogy mi a konkrét cél(medence, strand, evezés, motorcsónakba zene, jetski-re, horgászcsónakba...), meg mennyi a keret.
(#4566) BrandonXXV:
Mint az elmúlt 200 hozzászólásból látod, mindenki aki érdeklődött ilyet, vagy tronsamrt mega-t vett. Miért kérdezed? Már eldöntötted, mire vársz?! Megerősítésre? Igen, megveheted(de ezt előtted az elmúlt 10 embernek elmondták már). Használd egészséggel.
-
BrandonXXV
aktív tag
Tronsmart T6-ot meghallgattam élőben egy boltban, egész tetszetős az én füleimnek. Mennyire jó, ha egy ilyen mellett döntök?
Vagy inkább tronsmart mega?
Vagy Blitzwolf AS-1?! -
haris
őstag
Az édesapjának keres hangszórót, nem hiszem hogy olyan hangon fogja hallgatni, hogy bármelyik torzítson.
Nálunk mint sokadjára leírom mind T6 mind Mega van. Még a kertben sem hallgatom olyan hangon hogy torzítson.
És az eustock-tól magyar szerviz garanciája lesz. Tudom amazon is garis, de azért mégis. -
carl18
addikt
válasz
FireKeeper
üzenetére
Amazon játszik?
Hát a Tronsmart T2 elég vérszegény, a Tronsmart Mega hiába hangos csunnyában szól mint a T6-os ami nekem van. Nekem a T6-os elég elég sok basszust torzít.
Oluv elégé szídta, de egyik forumtárs leírta mi a torzítás oka.Oluv 1 hónapja rakott fel egy videót erről "Tribit XSound Go" 36 Euro.
https://www.amazon.de/Tribit-Lautsprecher-Kabelloser-Wasserdicht-eingebautem/dp/B078S4P3J9/ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&linkCode=sl1&tag=oluv-21&linkId=d2376ba8ce12f2b8fed777ce45c6f4d0Ha ezekkel nézzük az ár-érték arányt szerintem lekörözni a Tronsmartokat.
-
haris
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
10k alatt talán egy ilyen Xiaomi
vagy 12-ért Tronsmart Mega ugyanott.Esetleg a Tronsmart Element T2 is jó lehet, jóval olcsóbb mint az előző kettő. Itt egy teszt - bemutató is van róla.
Szerintem.
-
BrandonXXV
aktív tag
Sziasztok!
Bluetoothos hordozható hangszóró beszerzésén gondolkodom.
Kertbe lazuláshoz, összejövetelekre, sütögetéshez, meg esetleg nyaralásokhoz használnám.
Van pár kiszemeltem, de nem tudok dönteni még.Jabra Solemate Max, ez használt lenne ugyan,de árban a többivel lenne nagyjából pariban, amik meg újak lennének. Erről nem sokat tudok, azt sem mennyire szólhat jól...
Blitzwolf BW-F4, ezt se tudom mennyire szólhat jól, de kedvező lenne árban.
Blitwolf BW-AS1, erről elég jókat olvastam, tetszene is, de ha az előzőek jobbak lennének, akkor azt venném valamelyiket.
Tronsmart element mega, vagy T6, ezekről is hallani jót/rosszat egyaránt.
Kérdés, az itt felsoroltakból melyik lenne a legjobb választás hangzásban?! Ez lenne az elsődleges szempont, az ár másodlagos, de nem elhanyagolható...
-
joergie
őstag
válasz
monti0222w
üzenetére
Ha tetszik, vedd meg. ha nem tetszik, vidd vissza. Lehet inkább az asszonynak kéne tetszenie, ha már ő fogja használni, nem?
10-15k kategóriában azért csodát nem lehet várni, legfeljebb tisztes helytállást. Ha visszaolvasod az előző 50 kommentet, vagy csak ha átfutod, amit nem tettél meg, nyilván látod, hogy milyen hangszóró fut most ebben az árkategóriában itthon.(tronsmart mega, tronsmart t6 - én nem ezt venném, de a véleményem nem releváns).Amúgy eléggé gyanús, ha valaminek az oldalain kék led világít, hogy jobban el lehessen adni(>jól néz ki>biztos jól szól(?)>jó az ára>ezt választom), ez véletlen sem arra utal, hogy a minőségre mennének rá. Fejlődni kell feleim a vásárlási szokásokat illetően. A Denon Envaya az igen, a minőségre megy rá, az általad preferált árkategóriában ilyet nem mondanék semmire, feltételezve hogy a minőség a kütyü hangjára vonatkozik.
-
haris
őstag
válasz
Viktor77
üzenetére
Ha így visszaolvastál biztos láttad, hogy nálam jelenleg 3 aktuálisam is használt bt hangszóró van.
1 Tronsmart Mega:
Én használom. Munkahelyemen amikor a raktárban dolgozom, hogy legyen valami háttér. Szerintem ok a hangja. Nem hallgatom maxon mert nem bulizok, de egy 600 négyzetméteres raktárat bezenélni azért kell hang. Itthon is szoktam zenét hallgatni róla amikor a kertben palántázok, vagy más dolgom van. Szintén nem üvöltetem, mert szomszédok is vannak. Akku ideje pazar. 3naponta rakom töltőre, nem várom meg míg lekerül. Ez kb 12-13 óra zenélés.
Tény, hogy minimumon sosem hallgattam. Írtuk is a srácnak amikor ez szóba került, hogy nem életszerű ilyen kis hangerőn zenét hallgatni hangszórón mert elvész a dinamika. Ilyen hangon gyakorlatilag nincs mely hang. Sokkal jobb erre egy füles.
(Én pl egy Bluedio A2-t használok ilyenkor. Kifelé nincs hangja, feleségem alhat, én meg lubickolok a zenében)2 Jbl Charge 2plus
A fiamé. Neki csak Jbl jó. Nekem mindegy, ő zsebpénze, az vesz amit akar. Klasszikusan én csak annyit látok, hogy majd 3x annyi volt mint a Mega, és nem jobb annyival. Talán kicsit tisztább, több a magas, de ez minden.
Akku szintén jól bírja. Néha, ha a mega bentmarad a cégnél hallgatók ezt is. Jó. Most mit mondjak.3 tronsmart t6.
Lányomé. Most kapta, mert jön a nyár, mennek erre arra a barátokkal.
Kérdeztem mit akar, tetszett neki a mega, de nem tetszett neki a formája. Így lett t6. -
tobias40
veterán
válasz
csoki46
üzenetére
Én a Mega-t vettem,korábban írtam a tapasztalatomat,olvasd el.
Nem vagyok vájt fülű de azért hallom ha vmi nagyon torzít,ezt nem hallottam az enyémnél és a többiek sem.
A legalább 12 órás üzemidő nagyon tetszett,legközelebb kipróbáljuk 2 Mega-t stereóba,mert a sógor is vett egyet,annyira tetszett neki...
-
haris
őstag
válasz
csoki46
üzenetére
Nálunk mindkettő van, de nem érzek hatalmas különbséget közöttük.
De amíg a Mega egyirányba adja ki a hangokat, hátrafelé csak a passzív membrán basszusa dolgozik, addig a T6 körbe "szórja" a hangokat, mert a hengeres testé mindenfelé vannak hangszórói.
Tehát a Mega-t jellemzően szemből érdemes hallgatni, mig a T6-ot egy bulizó társaság közepére érdemes tenni. (mondjuk ez leírva igen hülyén hangzik) -
csoki46
senior tag
Sziasztok visszaolvastam az utolsó kb1000 hozzászólást, de kicsit elbizonytalanodtam. Tronsmart Mega vagy T6. Melyiket érdemes venni, ha egy árban vannak?
-
carl18
addikt
válasz
bugizozi
üzenetére
Üdv!
Hát ne haragudj én egyiket se ajánlom
Ha magyarból akarsz valamit ami jobb ezektől Tronsmart T6 vagy element mega. Mind kettő kijön 12E körül szállításból, lehet drágább de megéri egyszer jobbat venni.De amazonról is linkeltem van egy 30Euros hangszóró ami egész jól szól.
Nekem a Tronsmart T6 van, de egész jól megbarátkoztam már vele. fél kg és azért hordozható is

Semmi baja nincs neki, filctollal össze rajzolta unokahugom én egy kis vizes kefével átdörzsöltem azt a szövetett rajta simán lejött és nem ázott be.
Ezért az árért egész jól végzi a dolgát
Most hülyeség berendelned azt a 6E forintos prodát, a kérdés hogy szól? Ha nem tetszik akkor megint megbánnod.Amire cserénéd az Enusicot még rosszabb volna. Egyik helyi gyereknek van egy Proda hangszórója van, Proda 750 nagy battár, még se éri be a Tronsmart T6-osom
Teljes hangerőn is elég gyenge. -
tobias40
veterán
Újra kapható az Eustock-nál a Tronsmart Element MEGA 11900+szállítási díj.
Van ennél jobb ebben a kategóriában-árban vagy vegyem meg ezt nyugodtan egy év garival?
-
haris
őstag
Azt még nem tudom, mert olyanom nincs.
Úgy gondolom, nagy varázslat nincs ezekben. Azonos kategória, nem hiszem hogy nagy varázslat van. Inkább ízlések és pofonok. Kinek mi tetszik jobban.
Kinézetre a xiaomi olyan kis elegáns, a T6 vagány, a Mega meg drabális.
Azért egy olcsó Bluetooth hangszóró nem a hangminőség bajnoka.
Inkább jól szól, mint szépen. Szerintem. Ha hifi kell, hifit kell venni. -
haris
őstag
Szerintem egykutya.
talán egy halvány árnyalattal szebb a hangja a T6-nak, viszont a Mega hangosabb valamivel. Kicsit olyan mintha a Mega magasai kicsit hiányoznának, nem olyan tiszta, de hangerőben jó. Én raktárban használom, egy 600négyzetméteres csarnok, és ott kell a kraft. De egyáltalán nem rossz amit tud, ha nncs mellette másik, amihez viszonyitok, fel sem tűnik. -
haris
őstag
válasz
tobias40
üzenetére
Nekem Tronsmart mega van. Szeretem.
Szerintem nem rossz amit nyújt azért az árért.
A lányomnak Tronsmart t6 van. Az sem rossz. Kb egyforma a kettő.
Eustock 2 napon belül küldi, és magyar garid van.
A fiam jbl charge 2+-t használ. Az tényleg szebben szól, de azért az nem kicsit drágább.
Sonyt még nem hallgattam.
Számomra meglepő hova fejlődik ez a termékkör. Pár éve volt egy bt hangszóróm Kínából. Azóta rendesen elhúzott az ipar, az árak mára elfogadható szintre estek, a minőség egyre jobb. -
tobias40
veterán
válasz
Krill77
üzenetére
Köszi a segítséget,majd nézgelődök!
Tronsmart Element Mega sokkal gyengébb ezeknél?Egyébként nem akarok nagyot,hordozható legyen és kényelmesen elférjen a kézben.
Láttam egy srácot egy nagy dobozzal a vállán mint a 70-es 80-as években ,hát tök röhejes volt.
Mondjuk otthonra fix-en eltudnám képzelni az ilyen nagy dobozt is,azok közül melyik az árbajnok és ajánlott?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Gergő170
aktív tag
Sziasztok!

Milyen eszközöket ajánlanátok 15 ezerig főképpen zenehallgatásra kissebb helyiségekben illetve kültéren ritkán használnám ? Nem vagyok érzékeny a minőségre, de azért ha már ki van ütve a hangfal azt hallom ezért is 15 ezerig keresnék. Olvasás alapján Tronsmart Element Mega ~11 ezer vagy a Sony XB-20 ~20ezer vagy lenne más alternatíva is ?
Segítségeteket előre is köszönöm

-
Krill77
őstag
válasz
SunMount3r
üzenetére
Ha lemondasz az sdrol akkor van opció. Voombox 2, xb20, blitzwolf f4. Illetve irtam feljebb is egy f4 klont sdvel de nem ugrik be s neve. Clavinetjunkie csatornáján megleled. Azért egy próba megérhet a tronsmart mega. Max visszakuldod. Lehet anyukadnak jo lesz.
-
haris
őstag
válasz
SunMount3r
üzenetére
Szerintem ennyiből tronsmart element mega
193 x 57 x 82 mm
micro sd van
jack van
"anyukámnak könnyen kezelhető legyen a lejátszás" ezt lesz a legnehezebb megoldani
eustocknál kb 12ezer (+1000 szállítás)
-
carl18
addikt
válasz
Maxxa01
üzenetére
Persze ez se tőkéletes
Teljes hangerőn valóban hangos de kicsit torzítja a basszust. De ennyiért hát nem tudom van-e jobb. 
De ha kell holnap rakok fel róla videót, amúgy múltkor kipróbáltam számítógépre kötve.
Játszani filmet nézni se rossz, csak a gond hogy 1 pontból jön a hang.
A másik gond én pirosba rendeltem és a szövegszerű anyag borítása kicsit retkesedig ..S
De szerintem egy átlag embernek bőven jó .d
Innen vedd itt a legolcsóbb
https://eustock.eu/shop/audio/tronsmart-element-t6-bluetooth-surround-hangszoro-piros-reszletekEsetleg Tronsmart Element Mega, ez egy teszt szerint 10 decibelel hangosabb mint a Tronsmart T6.
https://eustock.eu/shop/audio/tronsmart-element-mega-hordozhato-bluetooth-hangszoro-reszletek -
stewe780
őstag
Furcsa ezt olvasni, mert épp most akartam megosztani, hogy tegnap voltam egy Media Marktban, meghallgattam egy csomó hangfalat, és nálam most az xb20 a nyerő.
Bose soundlink Color 2 volt a kiindulási alap, de meghallgattam a revolve-t, az UE boom2-t, megaboom-ot, pár flip-et, hk onyx studio 4-et (ez számomra az elérhető etalon, csak épp nem hordozható, vagy legalábbis nekem nem az).
A 40kHUF boom2, meg a 47kHUF bose color2, aztán a 70kHUF-os revolve után néha elmentem az sb20-hoz, és árához képest nagyon jól szólt. Van benne valami mély, ami a méretéből adódóan nem lehetne. A magas tartománya pedig sokkal szebb, teltebb, mint az xb30-nak. Nem teret akarok én tölteni vele, csak némi háttérzenét kapni ott ahol nincsen. Lehalkítva pedig egész szépen szól, és nagyon jó kis mély tartományt ad. Hangosan persze eltűnik a mély, mert azt nem hangosítja a többivel, de akkor ha nem is szép, legalább hangos.
Ráadásul usb-vel leht tölteni. Mondjuk ezért itt már megkaptam a magamét, de nekem ez fontos és kész.Ja igen, nemrég olvastam itt, hogy 17-ért lehet kapni, de én 20 alatt (19990) nem látom. Az a 17ezer valami ideig akció volt valahol?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- Corsair iCUE H150i RGB PRO XT Processzor vízhűtő
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256 GB Használt, karcmentes 100% akku / 0 ciklus 1 év gari!
- HP 14 Elitebook 840 G7 FHD IPS i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD 620 Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

És kicsit a divoom ára felett a Doss Sound XL, még a Doss kis ki lehet fogni akció 20E alatt vagy valami egész jó árban. Bár a Sound XL és az onbeat 500 mind kettő a gyártó szerint beltéri hangszóró, nincs semmi beázás védelem stb.

És pont mikor a legjobban volna rá szükség merül le.
Legalábbis az első 3-4 mondatot.