Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#6012) Aprósólyom válasza FuRiONight (#6008) üzenetére


Aprósólyom
addikt

Ezeket az UE Megaboom kisebb és nagyobbakat hallgattam korábban műszaki áruházban. Én nem ajánlom. Nagyobb a "füstje", mint amennyit az ára mutat.
Multiroom-ban nem vagyok otthon, de azok inkább LAN/WLAN megoldásúak. Nem véletlen. Nekem pozíciótól függően a BT hangfalam a szomszédos szobában is már hajlandó meg-megszakítani a folyamatos streamet a telefonról. Az hogy BT-n keresztül, akár több ugyan olyan eszköz összekapcsolható, és ugyan azt a zenét játsza szinkronban, az még nem nevezhető multiroomnak...
H/K Onyx Studio 5-t egy srác ajánlotta fentebb. clavinetjunkie youtube csatornájába belehallgatva (mert még élőben nem hallottam) jó ajánlatnak tűnik az árért (60kilohuf körül) cserébe. Vagy ha már extreme 2, akkor hallgasd meg a H/K Go&Play-t (70-80kilohuf) élőben vagy az említett youtube csatornán. Szerintem sokkal élvezetesebb hallgatni. Én a szülőknek az előző generációból vettem egyet (Szinte ugyan úgy szól mint a jelenlegi Go&Play a tesztek szerint), havernak is van. Nagyon elégedettek vagyunk vele.

Jevons paradox

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.