Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Na grat hozzá jó választás!
Kicsit nagyon és nehezebb mint a XB30 de azért hangba is oda veri..A többihez hozzá szólva, hát nem tudom én még nem hallottam ezt a Denon Envaya 250-et de nekem a szemembe nem ér meg 70E forintot. Azért ebből a pénzből az ember elég komolyabb kap a szobájába, igaz az nem hordozható de akkor is.

Talán még egy Harman Go play mini megérheti de az egy egy hifit is képes kiváltani a hangjával.

8 Hónapja van nálam a Tronsmart T6 és elég jól bírja még, kondi terembe is ezt viszem magammal

Bár lassan lehet ki kéne valami mást is próbálnom, kicsit meguntam már a hangját

Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Spatha X Wireless Gaming Mouse (Csak kábel) Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- OH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Glorious Gaming Model O Egerek Fehér/Fekete (Pici hiányosság) Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- (Pici hibával) ASUS ROG Keris Wireless AimPoint RGB Bolti ár:35k INGYEN FOXPOST
- Logitech G Pro mechanikus gamer billentyűzet, kék Clicky kapcsolók, RGB , igény esetén G903 egér
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, i7-10610U, 8GB DDR4) Akció!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Kicsit nagyon és nehezebb mint a XB30 de azért hangba is oda veri..