- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
Üdv.
2 Bluetooth hangszóróval szemezek, mindkettőt az Eustock-ról tudnám rendelni. Az egyik a Tronsmart Element Mega, a másik pedig a T6. Akinek mindkettővel van tapasztalata az mit ajánlana? Javarészt elektronikus zenét hallgatnék rajta illetve filmekkel is megpróbálkoznék mert gyanítom a TV-mel szemben ezekben fellelhető némi mély hang. Annyira a hangosság nem lényeg mert csak szobában használnám és azok a szobák sem túl nagyok. Őszintén szólva a T6 felé hajlok (már a kosárban van
) mert van már egy kis háttérkutatásom a témában, de mivel alapvetően nem értek az ilyen eszközökhöz így jobbnak gondoltam ha titeket is megkérdezlek. Mivel csak a Mega-nak van saját topikja így arról olvastam szinte csak pozitív és negatív kommenteket. Nem tudom, hogy a negatív dolgok esetleg a T6-nál is jelen lehetnek-e. Gondolok itt például a hullámzó hangról alacsony hangerő mellett, de olyan is volt ki folyton akadozó zenét tapasztalt Bluetooth kapcsolatnál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hori Racing Wheel Overdrive
- ASRock B650M Pro RS microATX - garanciális, apró hibával
- LG OLED42C41LA 7 hónapos 2,5 év garancia.
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest