Hirdetés
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- potyautas: Aktiviti
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Kellemes Ünnepeket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stewe780
őstag
Furcsa ezt olvasni, mert épp most akartam megosztani, hogy tegnap voltam egy Media Marktban, meghallgattam egy csomó hangfalat, és nálam most az xb20 a nyerő.
Bose soundlink Color 2 volt a kiindulási alap, de meghallgattam a revolve-t, az UE boom2-t, megaboom-ot, pár flip-et, hk onyx studio 4-et (ez számomra az elérhető etalon, csak épp nem hordozható, vagy legalábbis nekem nem az).
A 40kHUF boom2, meg a 47kHUF bose color2, aztán a 70kHUF-os revolve után néha elmentem az sb20-hoz, és árához képest nagyon jól szólt. Van benne valami mély, ami a méretéből adódóan nem lehetne. A magas tartománya pedig sokkal szebb, teltebb, mint az xb30-nak. Nem teret akarok én tölteni vele, csak némi háttérzenét kapni ott ahol nincsen. Lehalkítva pedig egész szépen szól, és nagyon jó kis mély tartományt ad. Hangosan persze eltűnik a mély, mert azt nem hangosítja a többivel, de akkor ha nem is szép, legalább hangos.
Ráadásul usb-vel leht tölteni. Mondjuk ezért itt már megkaptam a magamét, de nekem ez fontos és kész.Ja igen, nemrég olvastam itt, hogy 17-ért lehet kapni, de én 20 alatt (19990) nem látom. Az a 17ezer valami ideig akció volt valahol?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ!! GARIS! MSI MPG B550 GAMING PLUS
- Samsung Galaxy S25 Edge 256 GB / Bontatlan - 3 év gari
- Macbook Pro M3 Max 14CPU/30GPU 36GB RAM 1TB SSD Magyar bill. - 2027. májusig AppleCare+ garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- Asztali PC , i7 7700 , GTX 1080 , 16GB DDR4 , 256GB SSD , 500GB HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi