- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hali.
Én is tervezek egy vásárlást. Nemrég hallottam egy JBL Go-t élőben és meglepett, hogy ezek a "szutykok" milyen hangra képesek már 10 ezer Ft-ból is. Rengeteg fejlődés ment itt végbe az elmúlt években.
Nincs se a kocsiban, se a PC-n hangom, egyedül egy fejhallgatóm van. Nem használom sokat, ezért sincs hangcuccom sehol. Ezért is gondoltam rá, hogy ha már ezek ennyire felfejlődtek akkor érdemes lehetne venni egy mindenes hangkeltőt.Újonnan max 20-ért mit kapni? Mindenképp sztereó kell, egyben legyen ne különálló és kicsit hosszúkásabb alakú, hogy normális sztereó legyen azért (meg a szélvédő elé, meg a monitor fölé jobban el is fér olyan alakban).
Jack mindenképp kell, mert a PC-re azzal megy és lehetőleg töltőre dugva is tudjon szólni, bár szerintem ez alap mindegyiknél. Jó lenne ha tudna microSD-t, de nem kötelező.
Legyen benne basszus, azt szeretem, de szóljon tisztán is. Bár ezeket félve írom le, mert 20 ezerbe szerintem nem fér bele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Apple TV+
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Banggood
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest