- Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Igen nekem is a második generációs divoom volt. Hát túl sokat nem bír teljes hangerőn, 1 óra volt kb amit durván kibírt egy teljes töltéssel, de a fal tövébe mondhatom elég jó hangja volt. A basszust elég szépen adta, 1,1 kg a súlya abból maximálisan ki adta amit abból a méretből ki lehet. Ameddig nálam volt ez a 1 videó készült a használata alatt, a jobb oldal lévő épület tövébe volt berakva hangerő kimaxolva.
[link] A hobbim a tánc ezért is használok néha bluetooth hangszórót.Én vigyáztam rá és nem volt semmi baja, de mások panaszkodtak az akkumulátorra és hogy az usb port könnyen ki tud szakadni. Én vigyáztam rá sose ejtettem le, rendeltetés szerű használat mellet nincs vele gond, de az akkumulátort megérné bővíteni.
Így belegondolva 12,000 táján ott a Tronsmart Mega és T6, ezek után jön a Divoom 500 2ND ( Ez már nem torzít) A Tronsmart igen
És kicsit a divoom ára felett a Doss Sound XL, még a Doss kis ki lehet fogni akció 20E alatt vagy valami egész jó árban. Bár a Sound XL és az onbeat 500 mind kettő a gyártó szerint beltéri hangszóró, nincs semmi beázás védelem stb.
Hát úgy 2/3 hangerőnél már nem torzít a tronsmart, de a T6 egy kis Equalizer beállítás után elég szép hangot adott. De alapból túl van benne tolva a mély hang, és néha elég béna mély hangokat eredményez.
Egy Divoom voombox outdoor hangjára lennék még kíváncsi, az onbeat 500 után van adok egy bizalmat a divoom hangszóróknak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Forrmell.enn
- Horgász topik
- Kína betilthatta az NVIDIA AI gyorsítók vásárlását
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 20.4.0 + Android 15, 256GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- ASRock B560 Steel Legend + i5 11500 + ID-Cooling + 16 Gb Corsair Vengeance RGB Beszámitok!
- Playstation 5 Disc Edition 825GB dobozában, kitisztítva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Asztali PC , i5 6600 , RX 580 8GB , 24GB DDR4 , 256GB m.2 , 640GB HDD
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Sportokra tervezve, prémium dizájnnal
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest