- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Igen nekem is a második generációs divoom volt. Hát túl sokat nem bír teljes hangerőn, 1 óra volt kb amit durván kibírt egy teljes töltéssel, de a fal tövébe mondhatom elég jó hangja volt. A basszust elég szépen adta, 1,1 kg a súlya abból maximálisan ki adta amit abból a méretből ki lehet. Ameddig nálam volt ez a 1 videó készült a használata alatt, a jobb oldal lévő épület tövébe volt berakva hangerő kimaxolva.
[link] A hobbim a tánc ezért is használok néha bluetooth hangszórót.Én vigyáztam rá és nem volt semmi baja, de mások panaszkodtak az akkumulátorra és hogy az usb port könnyen ki tud szakadni. Én vigyáztam rá sose ejtettem le, rendeltetés szerű használat mellet nincs vele gond, de az akkumulátort megérné bővíteni.
Így belegondolva 12,000 táján ott a Tronsmart Mega és T6, ezek után jön a Divoom 500 2ND ( Ez már nem torzít) A Tronsmart igen
És kicsit a divoom ára felett a Doss Sound XL, még a Doss kis ki lehet fogni akció 20E alatt vagy valami egész jó árban. Bár a Sound XL és az onbeat 500 mind kettő a gyártó szerint beltéri hangszóró, nincs semmi beázás védelem stb.
Hát úgy 2/3 hangerőnél már nem torzít a tronsmart, de a T6 egy kis Equalizer beállítás után elég szép hangot adott. De alapból túl van benne tolva a mély hang, és néha elég béna mély hangokat eredményez.
Egy Divoom voombox outdoor hangjára lennék még kíváncsi, az onbeat 500 után van adok egy bizalmat a divoom hangszóróknak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen routert?
- Path of Exile (ARPG)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hobby elektronika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Házi hangfal építés
- További aktív témák...
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Sony FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest