- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geresics
addikt
Kukucs,
szeretnék rendelni valami kínai bluetooth hangszórót a netről, és gondoltam előbb kérdezek!
A lényeg az volna, hogy a gyerekszobába a gyerkőcöknek raknék be egy BT hangszórót, amire telefonról tudnék meséket lejátszani (Téli tücsök, stb.). Az ötlet onnan jött, hogy gyermekkoromban szerettem bakelitről meséket hallgatni, és úgy fest az én kölkeimnek is bejön a dolog. Eddig telefonról játszottam le, de nem az igazi...
Szóval nem szeretnék semmi extra hangzást, nem lesz rajta zene sem hallgatva (még pár évig biztos nem), csak mesék mennének, ezért nem is keresek csúcsminőséget, inkább csak a praktikum és az olcsó bekerülési összeg mozgat.
Van tippetek? Akár típus, akár link, akár csak annyi, hogy mire figyeljek?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged