- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
monti0222w
addikt
válasz
joergie #4518 üzenetére
Tévedés lesz, mert átfutottam nemcsak az utolsó ötven hozzászólást hanem az azt megelőzőket is!
Azért lett ez nézve, mert az asszonynak kikötése az FM rádió megléte, nekünk nem fontos a led világítás, nem erre izgulunk, viszont van cseppállóság, FM, és a leírtak szerint szerint a hang sem rossz. -
carl18
addikt
válasz
joergie #4518 üzenetére
+1 Én is fogtam a kezembe minőségibb cuccot, Dockin D fine például valóban nagyon minőségi cuccnak tünt
Stabil a cucc és a hangzása is oda tesz...Ez a Auna meg nem igazán minőségi....Én se bíznák ebben az Auna cuccokba, persze mindenki maga dönti el mit vesz. Meg az a baj online nem tudod meghallgatni a hangját, én mindig élőbe szerettem meghallgatni.
11690 Ezen rajta van a 27% áfa + a webáruház haszna. Mennyiért vehették ők 7E forintért talán?
Persze ha ő meg akarja hát vegye, de nem hiszem olyan jó a hangzása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest