- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
Új hozzászólás Aktív témák
-
djnice
veterán
válasz
FuRiONight #6015 üzenetére
Akció volt.
-
Aprósólyom
addikt
válasz
FuRiONight #6008 üzenetére
Ezeket az UE Megaboom kisebb és nagyobbakat hallgattam korábban műszaki áruházban. Én nem ajánlom. Nagyobb a "füstje", mint amennyit az ára mutat.
Multiroom-ban nem vagyok otthon, de azok inkább LAN/WLAN megoldásúak. Nem véletlen. Nekem pozíciótól függően a BT hangfalam a szomszédos szobában is már hajlandó meg-megszakítani a folyamatos streamet a telefonról. Az hogy BT-n keresztül, akár több ugyan olyan eszköz összekapcsolható, és ugyan azt a zenét játsza szinkronban, az még nem nevezhető multiroomnak...
H/K Onyx Studio 5-t egy srác ajánlotta fentebb. clavinetjunkie youtube csatornájába belehallgatva (mert még élőben nem hallottam) jó ajánlatnak tűnik az árért (60kilohuf körül) cserébe. Vagy ha már extreme 2, akkor hallgasd meg a H/K Go&Play-t (70-80kilohuf) élőben vagy az említett youtube csatornán. Szerintem sokkal élvezetesebb hallgatni. Én a szülőknek az előző generációból vettem egyet (Szinte ugyan úgy szól mint a jelenlegi Go&Play a tesztek szerint), havernak is van. Nagyon elégedettek vagyunk vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged