- Austin F.: Appok teljes képernyőn – immerzív mód [Android]
- weiss: Pant* rant
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Ati1979 #5686 üzenetére
Ja én is arra gondoltam valaki nyíthatná, khmm nem vagyok jó az ilyesmiben.
Vagyis az elején megírom én de az ilyen nagyon laza fealingot hozna arra aki ide látogat.Például!
Üdv!
, Csekkold a leírást mielőtt kérdést teszel fel.
Bluetooth hangszórót, szeretnél? a legjobb helyen jársz, van választék és a legjobb hangszórók vannak felsorolva az ajánlásba. Valami ilyesmiMég arra gondoltam a Tronsmart T6 típusnál le lehetne írni hogy van alapzaja, és nagy hangerőn torzít a basszus. Én telefonon mondjuk Equalizernél ki tudtam küszöbölni a basszus torzítását, és az alapzajt is ki lehet úgy hogy a telefonon a hangerőt kimaxolod és a hangerőt a hangszórón szabályzod.
Na mindegy lépek még, majd talán lassan össze épül ez a topik nyitó
Persze még kül és belföldi rendelést közt is különbséget kell tenni, valaki csak itthonról szeretne vásárolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Austin F.: Appok teljes képernyőn – immerzív mód [Android]
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest