Új hozzászólás Aktív témák

• Nisida

aktív tag

válasz Penge_4 #8365 üzenetére

Penge: Előre is elnézést kérek, de mivel valaki szerint nem értem a Bitcoint és troll vagyok - ami ha szigorúan vesszük a kifejezés definicióját több szempontból sem álja meg a helyét de mindegy , mindenki maga eldöntheti ki kicsoda vagy micsoda - de gyors és egyszerű leszek valamint kissé talán sértő de ezt nézd el nekem.
    Az általad megfogalmazottak egy részéről nem kívánok véleményt nyilvánítani sem érvelni ellene, mert populista más részről anarchista és én egyiket sem tartom követendőnek vagy támogatandónak, de érvelni sem tudok ellene mert úgy látom fölösleges.
    A Görög válság példájával azt kívántam szemléltetni, hová vezet ha a egy ország pénzügyi vezetése nem rendelkezik saját valutája felett, ezért el sem inflálhatja és meg sem erősítheti, ebből a szempontból lényegtelen a válság oka vagy miértje, és ebben a relációban a bitcoin szintén zenész.
    A szabad kereskedelem kérdésében annyit mondanék, hogy szép szlogen de éppen az EU legnagyobb problémája a dolgok szabad áramlásába vette feltétlen vak hit, így ha itt sem segít a világon sem fog...
    Végezetül nem hiszem, hogy a világot a pénz mozgatná annak ellenére sem, hogy nélküle "nem tudnál" élni, úgy gondolom, hogy a pénz szükséges eleme az életnek de nem alapja és végképp nem a mozgató rugója - vagy fordítva - mert ebben az esetben lesarkítva a kérdést a pénz boldogítana. :( Ennek ellenére elismerem fontos része az életünknek, de elég példa van a világon akik ha nem érettek egyet a rendszerrel akkor igaz sok lemondás árán de meg tudtak szabadulni a pénz rabságából.

Janos666: már bocs de ezek az axiomákon - vagy fogalmi meghatározásokon - nyugszik a mai közgazdaságtan tudománya és amennyiben az én gyenge interpretációm vagy írásbeli képességem alacsony színvonala okozza azt, hogy bugyutának tűnnek - vagy én nem használom őket megfelelően és kellően vagy az én tudásom fogyatékos - ezért elnézést kérek de amíg ezeket nem tudja vagy akarja megcáfolni senki addig ha már 5 - 6 generáció elfogadta és maximum finomította de el nem vette őket én elfogadom, és remélem megérted ha ezért a te érvelésedet meg nem tudom elfogadni.

schawo: "Elvagytok ám, mint a befőtt." ja :D amíg meg nem esz minket a spájzban az orosz katona.

Akkor további jó délutánt.

[ Szerkesztve ]

"Majom nem öl majmot ..... Te nem vagy majom!"

Új hozzászólás Aktív témák