Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
Hát ahogy elôttem is írta kolléga, a tranzakciós fee 0.1% default, de ha van ennek a felét lefedô BNB-d, akkor felét számolja fel csak és BNB-bôl vonja.
Én azt mondom, fogalmam sincs, mennyivel játszol, de 40-50 dollárnyi BNB-d legyen indulásnak, és egy nagyobb tranzakciónál látod, mennyit csíp le belôle.
Nekem volt a teljes mindenségem is BNB-ben, amikor még 90-120 között drukkoltam neki, aztán "áhh nemmegyez sehova".
-
ÁrPi2
senior tag
Én csak tippelek Szerintem annyi kell amennyi a (normal 0.1) fee lenne, és ha annyi meg van akkor bnb-ben 0.075 százaléknyit von.
Amúgy én is kérdezek, Van-e és mennyi az az "order canceling fee"?
( Tök jó is lehet ez az árok kereső játék amit az imént olvastam
)+1
Június lesz mindjárt, Meghosszabbítják-e a "zéró BUSD-maker fee" promóciót?
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Vírusirtó topic
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Anime filmek és sorozatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- AliExpress tapasztalatok
- Automata kávégépek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- Apple iPhone 14 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)