Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
üzenetére
Jahh, mindig a CE(S)T hajnalok az "izgik" belépésre. Esti film előtt nézzük csajossal.. "pfúúú, zuhan.. oké hodl.. teló lerak, film tovább"..
Reggel meg kelünk, app nyit .."óhogyaza.." (mini-fomo)
Mondjuk be vagyunk ragadva, ő magasabban, én kevésbé, de van tartalék arra, hogy a dip-eknél beszálljunk, de hát hajnali órákra leesik a fejünk
Múltkor olyannal szórakoztam, hogy órás gyertyákat nézve olyan altot kerestem, ami gyakran le-le szúrogat, vagy ellenkezője, felfele tüske, szóval hosszú szárak, de átlagban követi a szokásos BTC-dominált mintákat. Beállítottam egy irreálisan alacsonyat elalvás előtt, ó mondom, ha belevesz, fasza, ha nem, bukom max a cancel minimális költségét. 10x megjátszottam ezt, 1x bejött és akkor nagyon tud röhögni az emberfia, hogy dikk, a dip dipjének a dipjének a legmélyét, a Marianna árok legfenekét elkapta
Na ez sem történik gyakran sajnos, kb. ugyanúgy lutri.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Apple iPhone 14 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Utolsó darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Múltkor olyannal szórakoztam, hogy órás gyertyákat nézve olyan altot kerestem, ami gyakran le-le szúrogat, vagy ellenkezője, felfele tüske, szóval hosszú szárak, de átlagban követi a szokásos BTC-dominált mintákat. Beállítottam egy irreálisan alacsonyat elalvás előtt, ó mondom, ha belevesz, fasza, ha nem, bukom max a cancel minimális költségét. 10x megjátszottam ezt, 1x bejött és akkor nagyon tud röhögni az emberfia, hogy dikk, a dip dipjének a dipjének a legmélyét, a Marianna árok legfenekét elkapta