- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Flipper PC-n!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
üzenetére
Jahh, mindig a CE(S)T hajnalok az "izgik" belépésre. Esti film előtt nézzük csajossal.. "pfúúú, zuhan.. oké hodl.. teló lerak, film tovább"..
Reggel meg kelünk, app nyit .."óhogyaza.." (mini-fomo)
Mondjuk be vagyunk ragadva, ő magasabban, én kevésbé, de van tartalék arra, hogy a dip-eknél beszálljunk, de hát hajnali órákra leesik a fejünk
Múltkor olyannal szórakoztam, hogy órás gyertyákat nézve olyan altot kerestem, ami gyakran le-le szúrogat, vagy ellenkezője, felfele tüske, szóval hosszú szárak, de átlagban követi a szokásos BTC-dominált mintákat. Beállítottam egy irreálisan alacsonyat elalvás előtt, ó mondom, ha belevesz, fasza, ha nem, bukom max a cancel minimális költségét. 10x megjátszottam ezt, 1x bejött és akkor nagyon tud röhögni az emberfia, hogy dikk, a dip dipjének a dipjének a legmélyét, a Marianna árok legfenekét elkapta
Na ez sem történik gyakran sajnos, kb. ugyanúgy lutri.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen routert?
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Facebook és Messenger
- Milyen egeret válasszak?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- LG OLED77G58LW 58HÓ GYÁRI GARANCIA
- Monacor MBR-50 teleszkópos basszusreflex-cső (bontatlan)
- Monacor MBR-70 teleszkópos basszusreflex-cső (bontatlan)
- Lenovo ThinkPad T450 i5-5300U / 8 GB DDR3 / 120 GB SSD / Magyar Bill / Jó Akku / Win 10
- FÜGGETLEN! Samsung Galaxy S23 8/128GB, Krém / törtfehér, 10/9-es nagyon szép állapot!
- 27% - Samsung Essential S3 S27D366GAU Ívelt VA Monitor!
- HP Probook 450 G4,15.6",FHD,i5-7200U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB kék / 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy Watch 4 Classic 42mm, GPS, 1 Év Garanciával
- 27% - ASUS ROG Strix XG27UCG IPS Monitor! 3840x2160 / 160Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Múltkor olyannal szórakoztam, hogy órás gyertyákat nézve olyan altot kerestem, ami gyakran le-le szúrogat, vagy ellenkezője, felfele tüske, szóval hosszú szárak, de átlagban követi a szokásos BTC-dominált mintákat. Beállítottam egy irreálisan alacsonyat elalvás előtt, ó mondom, ha belevesz, fasza, ha nem, bukom max a cancel minimális költségét. 10x megjátszottam ezt, 1x bejött és akkor nagyon tud röhögni az emberfia, hogy dikk, a dip dipjének a dipjének a legmélyét, a Marianna árok legfenekét elkapta