Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- MárkaLánc
- Kompakt vízhűtés vége 3 év használat után, vagy mégsem?
- Asszociációs játék. :)
- GPS teszt POCO X6 PRO 5G vs Samsung Galaxy A54 5G között
- Newton harmadik törvénye
- Nagy chili topic. :)
- Nillkin CamShield cover case for Xiaomi Redmi K70E, Xiaomi Poco X6 Pro 5G
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mackosajt
addikt
Röpke 30 perc történése:
Ma nagyon hülyék közlekednek az úton...
1. Defenzív módon, ahogy nyílik a kanyarodó sáv, én már a szándékot is előre jelezve sorolok jobbra, a "marharépa" majdnem összetöri a kocsim bal elejét, mert index és meggyőződés nélkül sorol jobbra.
2. Ugyanez a "marharépa", amikor mellette vagyok a belső sávban, húzza befelé...
3. Pirul a lámpa, nincs előttem senki, de a belsőből úgy gondolja egy másik "marharépa", hogy ő már pedig sávot vált, és hirtelen átrántja a sávomba, taposom a féket, ő meg mutogat, hogy bocsi... persze zöldre váltákor meg bealudt... grat.
4. Haladok a belsőben, szélsőben mellettem szintén halad a sor. Balra kanyarodó sávban kb. harmadik helyen álló szőke pitsa gondol egyet, és a szitroen szakszót kirántja a belsőbe, szerencsére pont csak annyira, hogy egy hirtelen mozdulattal el tudom kerülni az ütközést, és a szélső sávban szerencsére szélen haladtak. Mögöttem haladó meg is állt, én is lassítottam, néztem, szakszó eleje egyben, semmi zaj nem volt, akkor gurulunk lassan... látom indul a szakszó, jön mellém... pitsa egyenesen néz előre, esőben, napszemüvegben... rezzenéstelen arccal... kapja be... a hosszú szőke haját a fogaskerék és legyen kopasz...
Hát komolyan, nem tudom, az utolsó esetnél mi vigyázott rám és a TR-re, de úgy tűnik, a sors is egyben szeretné tartani.
Fenti elrettentő példák meg autó helyett vezessenek inkább háztartást, vagy áramot...http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Air 13 Early 2015 4/128
- Apple Airpods Pro 2 (2023) USB-C - Újszerű, garanciával, akár beszámítással
- PC-házak olcsón: Deepcool Tesseract, RaidMax ZETA, Gamdias Talos M1, Zalman i3, Zalman S4 Plus
- HP Elitebook 850 G7 I5-10gen 32GB Ram 256GB SSD
- HP EliteDesk 800 35W G2 USDT i5-6500T/8GB/256GB/Win11Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest