Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Whysperer

addikt

válasz snecy20 #149602 üzenetére

Oda,hogy Houdini-be mennek át a cégek 98%-ba CFX-be mert a Maya leállt a fejlesztésével. Mármint maya-t Anim-ra meg renderre fejelsztik tovább,mert a Houdini annyira durván jobb lett és gyorsabb fényévekre element FX és CFX-be és mivel Én CFX artist vagyok így Houdini kell és a hosszú távra ,ha mondjuk 1 év után vissza is jövök esetleg a Puppetba mondjuk egy sokkal erösebb tudással. Akkor Mind Maya-ba és mind houdiniben jó CFX artist leszek. Szóval ez most nagyon fontos Main döntő prios.

Ez az ami közbe szól.

Ami a maradás mellett szól,hogy a KATA-s adzó vagyok és itthon sok cégnek dolgozom ,de mivel most Angol cég fizetne 6 hónapra Freelancerként így egy helyre fogok számlázni ami KATA-snak hát nem tudom lehet át kell mennem ÁFÁS vállalkozóba ,de akkor meg ugye nem keresek sokkal többet mint most. Szóval ami a előnye az Angol cégnek. Jobb modernebb környezet. / fejlödés / szakmai nyelvi stb. Ami hártránya,hog ynem tudom mit hoz a jövő junius után ami nem baj mondjuk ,mert addigra majdnem master Houdinis leszek csak ugye ebben a szakmában munka közben lehet a legdruvábban ellesnia dolgokat stb stb.

Mo.-in egyszer beszakad ez a 2 cég puppet vagy a Digic. Digicben most 8 áv után akarnak 300.000 nettót adni érted amikro 570.000 -t keresek puppetba ... nevettséges. Egy díjnyertes Disney film után egy díjnyertes NEtflix sorozat után 1 és amjd még 1 Dreamworks munka után meg rengeteg játék trailer után. vicc.

Cak hát közel sem oylan könnyü döntés ahogy majd megmondjha valaki itt .

[ Szerkesztve ]

ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés