Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChromeX
addikt
azért pont a Tremor, igy 5 év után végre idáig is eljutottam hogy saját avatár és a Battleforge nagyban segített kitalálni hogy mi is legyen az, tökéletes szerintem. nekem nagoyn bejön Ndruu keze munkája.
Felőlem is mehet a 12 playeres bár ha jol emlékszem ott az UR upokat dobja nem? azt mondjátok a nightmares pályákat lehet 1manelni advon mert akkor nyomom, a slave master kénr az agressor up miatt már porbálkoztam de közbe marketplaceztem is és azt meg figyelni kellett uh inkább kiléptem, amugy utálom azt a pályát.. tul kesze kusza.hu tegnap PvPztem egyet az elsőt amiota van renegade. Nagyon csunyán benyaltam. a srác firerel rusholt de érekesen, minden lvl3ason volt neki hozzá kell tenni.jött sunderrer meg hozot sunstriderst is szétszedte az egyik power wellemet de legyöztem nagy nehezen azokat amik ott voltak neki és nem probált tornyozni vagy tovább támadni, hozzáteszem ügyesen csinálta, mert tulképpen controlált végig nem hagyott élni míg ő már ment fel a 2. orbra és szép lassan elhuzott +2power well neki 2.orb és jött a windhunter, baszus az alap, tunkolta unholypowerrel meg raveggel és még valami buffja volt ami ugye ilyen bicepsz volt, és nem bírtam lenyomni persze minden lvl3on volt ravage unholy a sárkány is, azzal szép lassan beölt mindent.. de ugy nem halt be hogy lötte az orbom egy windveavers és egy skyfire drakemég kb a halál közelében sem volt.. nagyon ütös kis deckje lehetett
hoppá én is egy kicsit bőre engedtem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- GTA VI
- Milyen egeret válasszak?
- Dell Precision munkaállomások
- Frissítési rátát itt-ott duplázó kreatív monitort hozott az Acer
- Kiderült kivonul-e a végfelhasználói piacról az SK Hynix
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - Ryzen5 I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest