Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ChromeX

addikt

válasz ollie #545 üzenetére

azért pont a Tremor, igy 5 év után végre idáig is eljutottam hogy saját avatár és a Battleforge nagyban segített kitalálni hogy mi is legyen az, tökéletes szerintem. nekem nagoyn bejön Ndruu keze munkája. :R

Felőlem is mehet a 12 playeres bár ha jol emlékszem ott az UR upokat dobja nem? azt mondjátok a nightmares pályákat lehet 1manelni advon mert akkor nyomom, a slave master kénr az agressor up miatt már porbálkoztam de közbe marketplaceztem is és azt meg figyelni kellett uh inkább kiléptem, amugy utálom azt a pályát.. tul kesze kusza.

hu tegnap PvPztem egyet az elsőt amiota van renegade. Nagyon csunyán benyaltam. a srác firerel rusholt de érekesen, minden lvl3ason volt neki hozzá kell tenni.jött sunderrer meg hozot sunstriderst is szétszedte az egyik power wellemet de legyöztem nagy nehezen azokat amik ott voltak neki és nem probált tornyozni vagy tovább támadni, hozzáteszem ügyesen csinálta, mert tulképpen controlált végig nem hagyott élni míg ő már ment fel a 2. orbra és szép lassan elhuzott +2power well neki 2.orb és jött a windhunter, baszus az alap, tunkolta unholypowerrel meg raveggel és még valami buffja volt ami ugye ilyen bicepsz volt, és nem bírtam lenyomni persze minden lvl3on volt ravage unholy a sárkány is, azzal szép lassan beölt mindent.. de ugy nem halt be hogy lötte az orbom egy windveavers és egy skyfire drakemég kb a halál közelében sem volt.. nagyon ütös kis deckje lehetett

hoppá én is egy kicsit bőre engedtem

Új hozzászólás Aktív témák