Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Austin F.: Hardverapró szűrő script 🛒
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChromeX
addikt
azért pont a Tremor, igy 5 év után végre idáig is eljutottam hogy saját avatár és a Battleforge nagyban segített kitalálni hogy mi is legyen az, tökéletes szerintem. nekem nagoyn bejön Ndruu keze munkája.
Felőlem is mehet a 12 playeres bár ha jol emlékszem ott az UR upokat dobja nem? azt mondjátok a nightmares pályákat lehet 1manelni advon mert akkor nyomom, a slave master kénr az agressor up miatt már porbálkoztam de közbe marketplaceztem is és azt meg figyelni kellett uh inkább kiléptem, amugy utálom azt a pályát.. tul kesze kusza.hu tegnap PvPztem egyet az elsőt amiota van renegade. Nagyon csunyán benyaltam. a srác firerel rusholt de érekesen, minden lvl3ason volt neki hozzá kell tenni.jött sunderrer meg hozot sunstriderst is szétszedte az egyik power wellemet de legyöztem nagy nehezen azokat amik ott voltak neki és nem probált tornyozni vagy tovább támadni, hozzáteszem ügyesen csinálta, mert tulképpen controlált végig nem hagyott élni míg ő már ment fel a 2. orbra és szép lassan elhuzott +2power well neki 2.orb és jött a windhunter, baszus az alap, tunkolta unholypowerrel meg raveggel és még valami buffja volt ami ugye ilyen bicepsz volt, és nem bírtam lenyomni persze minden lvl3on volt ravage unholy a sárkány is, azzal szép lassan beölt mindent.. de ugy nem halt be hogy lötte az orbom egy windveavers és egy skyfire drakemég kb a halál közelében sem volt.. nagyon ütös kis deckje lehetett
hoppá én is egy kicsit bőre engedtem
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SSD kibeszélő
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Építő/felújító topik
- Assetto Corsa EVO
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- ELADÓ Gamer Konfig
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bialetti kézi kávéőrlő
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest