Új hozzászólás Aktív témák

• Murder3

addikt

válasz Rankerz #5228 üzenetére

Egyik gondom épp az h t4 puréra nincs jó lap van 1 shadow worm de most az gyenge.
    t3-ra sem volt semmi bár most a satanel legalább jött bár nem egy izom lap de nekem tetszik:)
    bár a sebzése lehetne több egy kicsit.
    a bahir azé is jó mert lostba is befér és egy viszonylag jó sárkány de nem bír el nagyon erős ellennel.
    De itt azt is figyelembe kell venni h a wrym az common és free deckbe is van tehát azt ingyen beszerzed halomra a bahir meg UR és nem olcsó lap tehát nagyon sokba kerül chargolni.
    a Wrathgazer sem jó t3-ra támadni alkalmatlan védeni jó csak.nem sok map van ahova szükséges főleg így a satanael után.
    Nem is tudtam h a Shadow wormot nerfelték.És pont pvp-miatt? egy 4 orbos pure lapot...pfff

Nekem az a legfájóbb h míg a nature kapott eldert,most abyssalt,akkor a fire betarielt ami vmi eszméletlen sebzéssel rendelkezik,a frost kapott egy ironcladod.
    Addig a shadow kapott t3-ra egy már egy ideje szükséges lapot ami jó, t4-re meg 1 sárkányt de ez a sárkány alulmarad a többivel szembe és jól használható meg minden de közel sincs a wrymhez képest.Mert alacsony a dmg-je.életpontja sem magas.
    a Shadow worm is legtöbb helyre dísznek jó.

Új hozzászólás Aktív témák