- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- potyautas: Imádlak Bulgária
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3
üzenetére
Ez a sirás-rivás teszi tönkre a játékot. Ill az ezzel járó nerf.
Minden szin (kaszt) egy bizonyos tulajdonság rendszer mentén kerül kialakitásra. Így el lehet dönteni ki mit használ. Egyszerübb lenne az usernek dönteni mit választ, mint az összes többit nerfelni.
Tudom, hogy nehéz. nekem is az volt. De döntöttem. Nature/frost/stone ill pure nature. Minden előnyével és hátrányával.Az, hogy mi teszi tönkre a játékot elég szubjektiv. Szerintem ami a játékot (pvp) tönkre vágja az a mortartower, meg a shadow fönix. Érdekes módon az unalmas, hogy állandóan le cc-nek (holott a cc adott területre hat. tehát ha szétszórod az egységeid, felét lehet csak le cc-ni. persze ehhez meg kell tanulni játszani). Az viszont nem unalmas, hogy az emberre akár 20 euruptiont, fönixet vagy a shadow robbantást (nevét nem tudom) küldenek az emberre.
Sőt az se unalmas, hogy az ember minden orbnál kap valami jót: euruptiont, lava fieldet, és earthshaker, infernot, wildfiret, voodoo shack.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Sorozatok
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Google Pixel topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Elektromos autók - motorok
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/
- Lenovo IdeaPad Slim 3 83ER00J0HV Notebook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs