Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• OnSeT

őstag

válasz Simid #3494 üzenetére

kipróbáltam a wyrm vs twillight sárkány összecsapást.
    mind2ő 3as upon, wyrmből 5 , az UR sárkányból 6 volt a harcmezőn.
    erősségbe kb. azonos, a két lap. a twillight sárkány amennyivel gyengébb annyival olcsóbb. (ez csak 250 power, a wyrm 300)

csak van egy hatalmas hátrány, mégpedig az hogy ez UR lap és így drága lesz, a wyrmhez viszonyítva biztosan. C lapként még jó lenne, de egy UR laptól többet várok, az ne legyen már egy szinten egy common lappal, mely ráadásul még az első kiadásból származik.

a twillight grimvine meg, full ugyanaz mint a régi, csak más skin, de az animáció ugyan az, a réginél gyengébb, "előny" csupán a pusztuláskor automatikusan aktiválódó képesség.
    a shadow aff még jó is lenne, ha nem tudna az ellen elmenni a mérgezett területről, kipróbáltam ebbe az esetben hullana a régi grimvine mely végzett vele.

a Vileblood meg full az az egység mely a halálakor mérgező gázt szabadít fel, pl. Slave Master-en. most megkapjuk játszható lapként, de e képesség nélkül....

az átalakulás meg nem működik nálam. :F
    azt írja nincs twillight lap a deckemben, pedig 20ból 18 az....
    képet most nem tudok mutatni, mert elfogyott ph-n a helyem.

a többi lap amit próbáltam forgeban jónak tűnik, ezeket az apróságokat meg remélem javítják a hivatalos kiadásig.

(#3514) zolo96 oksa, most megyek overlord szeróra, ha online vagy, tolhatunk egy random dif-et, aztán küldöm a dragon-t. ;)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés