Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sh4d0w: Van-e még?
Új hozzászólás Aktív témák
-
engineeeer
tag
Figyeld azokat akik chat-ben hirdetnek,a piacos kereskedésről már leszoktam amióta elcseréltem a deepcoilt enlightenment-re
persze lehet néha szerencsével olcsón venni marketben pl:reggel volt 510ért motk csak nem volt pénzem,mostanában össze vissza megy mindennek az ára uh jól meg kell gondolni.Én a mountainert figyeltem sokáig 1hónapja örültem h 1400ért tudok venni (minden nap kiraktak 1et annyiért kb) most meg 1200ért lazán veszel.Szerintem mindenképp várd meg az új kártyákat de ne vegyél belőlük mert mindenki kifogja rakni drágán az elején mert nem lesznek tisztába az árakkal.Én betankoltam néhány régi kártyából ami sztem drágulni fog pl:mountainer (mert az új lapok közül a core dredge nagyon erős frostos,erősebb a deepcoilnál valószínűleg annak azért esik az ára,tehát sokan raknak majd frostot amihez kell a monti) aztán enlightenment mert mindenki új packot fog nyitogatni és abban nem ad régi kártyát az enli meg ultrarare uh ha elkezdenek visszatérni az emberek a régi pack-okhoz akkor is kell idő mire beszivárog marketbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch utazó, puha, kemény tokok gyári, Mario, Splatoon, Hori, Spigen
- P1 Gen4i 16" 4K UHD+ IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- P16s Gen4 16" FHD+ IPS Ultra 7 255H RTX PRO 500 BlackWell 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T14s Gen6 14" FHD+ IPS Ryzen AI 7 PRO 350 Radeon 860M 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Magyar I Cam I W11 I Gari!
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
persze lehet néha szerencsével olcsón venni marketben pl:reggel volt 510ért motk csak nem volt pénzem,mostanában össze vissza megy mindennek az ára uh jól meg kell gondolni.Én a mountainert figyeltem sokáig 1hónapja örültem h 1400ért tudok venni (minden nap kiraktak 1et annyiért kb) most meg 1200ért lazán veszel.Szerintem mindenképp várd meg az új kártyákat de ne vegyél belőlük mert mindenki kifogja rakni drágán az elején mert nem lesznek tisztába az árakkal.Én betankoltam néhány régi kártyából ami sztem drágulni fog pl:mountainer (mert az új lapok közül a core dredge nagyon erős frostos,erősebb a deepcoilnál valószínűleg annak azért esik az ára,tehát sokan raknak majd frostot amihez kell a monti) aztán enlightenment mert mindenki új packot fog nyitogatni és abban nem ad régi kártyát az enli meg ultrarare uh ha elkezdenek visszatérni az emberek a régi pack-okhoz akkor is kell idő mire beszivárog marketbe.