- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
engineeeer
tag
Figyeld azokat akik chat-ben hirdetnek,a piacos kereskedésről már leszoktam amióta elcseréltem a deepcoilt enlightenment-re
persze lehet néha szerencsével olcsón venni marketben pl:reggel volt 510ért motk csak nem volt pénzem,mostanában össze vissza megy mindennek az ára uh jól meg kell gondolni.Én a mountainert figyeltem sokáig 1hónapja örültem h 1400ért tudok venni (minden nap kiraktak 1et annyiért kb) most meg 1200ért lazán veszel.Szerintem mindenképp várd meg az új kártyákat de ne vegyél belőlük mert mindenki kifogja rakni drágán az elején mert nem lesznek tisztába az árakkal.Én betankoltam néhány régi kártyából ami sztem drágulni fog pl:mountainer (mert az új lapok közül a core dredge nagyon erős frostos,erősebb a deepcoilnál valószínűleg annak azért esik az ára,tehát sokan raknak majd frostot amihez kell a monti) aztán enlightenment mert mindenki új packot fog nyitogatni és abban nem ad régi kártyát az enli meg ultrarare uh ha elkezdenek visszatérni az emberek a régi pack-okhoz akkor is kell idő mire beszivárog marketbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy bontatlan új Sony Xperia 10 VII 8/128Gb fekete színű készülék
- Xbox series controller pink
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- Prémium fejhallgató kábel ( Focal, Denon)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP Elite x2 1012 G1,12",FHD+ ,m5-6Y54,8GB,256GB,WIN10, LTE
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (238)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
persze lehet néha szerencsével olcsón venni marketben pl:reggel volt 510ért motk csak nem volt pénzem,mostanában össze vissza megy mindennek az ára uh jól meg kell gondolni.Én a mountainert figyeltem sokáig 1hónapja örültem h 1400ért tudok venni (minden nap kiraktak 1et annyiért kb) most meg 1200ért lazán veszel.Szerintem mindenképp várd meg az új kártyákat de ne vegyél belőlük mert mindenki kifogja rakni drágán az elején mert nem lesznek tisztába az árakkal.Én betankoltam néhány régi kártyából ami sztem drágulni fog pl:mountainer (mert az új lapok közül a core dredge nagyon erős frostos,erősebb a deepcoilnál valószínűleg annak azért esik az ára,tehát sokan raknak majd frostot amihez kell a monti) aztán enlightenment mert mindenki új packot fog nyitogatni és abban nem ad régi kártyát az enli meg ultrarare uh ha elkezdenek visszatérni az emberek a régi pack-okhoz akkor is kell idő mire beszivárog marketbe.