Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• engineeeer

tag

Figyeld azokat akik chat-ben hirdetnek,a piacos kereskedésről már leszoktam amióta elcseréltem a deepcoilt enlightenment-re :) persze lehet néha szerencsével olcsón venni marketben pl:reggel volt 510ért motk csak nem volt pénzem,mostanában össze vissza megy mindennek az ára uh jól meg kell gondolni.Én a mountainert figyeltem sokáig 1hónapja örültem h 1400ért tudok venni (minden nap kiraktak 1et annyiért kb) most meg 1200ért lazán veszel.Szerintem mindenképp várd meg az új kártyákat de ne vegyél belőlük mert mindenki kifogja rakni drágán az elején mert nem lesznek tisztába az árakkal.Én betankoltam néhány régi kártyából ami sztem drágulni fog pl:mountainer (mert az új lapok közül a core dredge nagyon erős frostos,erősebb a deepcoilnál valószínűleg annak azért esik az ára,tehát sokan raknak majd frostot amihez kell a monti) aztán enlightenment mert mindenki új packot fog nyitogatni és abban nem ad régi kártyát az enli meg ultrarare uh ha elkezdenek visszatérni az emberek a régi pack-okhoz akkor is kell idő mire beszivárog marketbe.

Új hozzászólás Aktív témák