Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Filder
csendes tag
Jól használható lap az enlightenment.

Jó, jó, tudom nagyon drága.
Sokan használnak tiszta nature paklit, de úgy gondolom hatékonyabb több frakció lapjainak "vegyítése". Látva az új lapokat, ez még jelentősebbé válik.
Én például nature-frost és nature-fire paklit is használok. Tiszta nature paklit soha. Shadow lapokból pedig csak egyet.
Pve-ben nature kezdés után jó t2-es egység lehet a mounteineer vagy a skyfire drake. De szívesen használom a suppressiont vagy tower of flamest (szerintem az egyik leghatékonyabb védekező épület), "operálok" a bombákkal is (fire bomb és morklay trap).
Deepcoil wormot csak egy pályán használok, szívesebben vetek be helyette inkább magma hurlert. (A magma hurler idézési költsége 100 power, míg a wormé 250. Persze ami nagyobb gond az a cd. Mire tudok 2 wormot idézni, addigra 6-7 magma hurler már elég rendes tisztítást végez.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest