Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Filder
csendes tag
Több működő megoldás is van, nyilván lap függő. (Horjával talán mi is csináltuk egyszer, de ebben nem vagyok biztos.)
Vannak kifejezetten elegáns megoldások is, ahol nem kell figyelni folyton az ellenfélre. Ez szólónál jól jön.Az expert pályán gyakrabban jönnek a teleport-ból a twilight egységek. Rövidebb az idő két hullám között.
Szerintem a Dwarven Ridle, a Blight és a Bad Harvest advenced is keményebb. Persze ez teljesen szubjektív.
Én egyébként dreadnoughtokat és giant wyrmet használok, ráadásul nem is az emiternél védekezek, hanem a "bázisukat" rombolom le mikor megjelenik worldbreaker gunnal. (Az ágyút tunningolja egy skyelf sage. Takarít rendesen.)
Néhány hete megszereztem a Wheel of Gifts I. fejlesztését, lehet hogy kipróbálok más védekezést is. Valami kevésbe odafigyelőst.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 M.2. NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
- MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest