- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Könnyű légierő
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: Talaria tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Filder
csendes tag
Több működő megoldás is van, nyilván lap függő. (Horjával talán mi is csináltuk egyszer, de ebben nem vagyok biztos.)
Vannak kifejezetten elegáns megoldások is, ahol nem kell figyelni folyton az ellenfélre. Ez szólónál jól jön.Az expert pályán gyakrabban jönnek a teleport-ból a twilight egységek. Rövidebb az idő két hullám között.
Szerintem a Dwarven Ridle, a Blight és a Bad Harvest advenced is keményebb. Persze ez teljesen szubjektív.
Én egyébként dreadnoughtokat és giant wyrmet használok, ráadásul nem is az emiternél védekezek, hanem a "bázisukat" rombolom le mikor megjelenik worldbreaker gunnal. (Az ágyút tunningolja egy skyelf sage. Takarít rendesen.)
Néhány hete megszereztem a Wheel of Gifts I. fejlesztését, lehet hogy kipróbálok más védekezést is. Valami kevésbe odafigyelőst.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Robotporszívók
- Linux felhasználók OFF topikja
- iPhone topik
- Napelem
- Diablo IV
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- ELADÓ - Apple iPhone 14 Pro - 128gb
- Kiváló Thrustmaster T248 kormány + Posta! PS5 PS4 PC
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17e 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ bontatlan Apple iPhone 17 Pro Max 256GB ! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Aorus RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3333MHz GP-ARS16G33
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 7900XT 20GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5400,14",FHD,i5-8365U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest