Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
A mortar ellen azért nem tudtam mit tenni, mert ő rögtön ezzel kezdett a bázisom közelében (mert hogy 1 orbos), és még nem volt 2 orbom (neki sem, de ez a mortar nagyon op-nak tűnik), és így már esélyem sem volt rá. Egyébként eredetileg 2 orbos volt a mortar, de később megváltoztatták.
A blightot tegnap éjjel csináltam meg én is 3 másikkal. A második tábort és sem írtottam ki időben, de megfogtam a támadást (jött vagy 4 harvester meg egy csomó kis egység) cc-vel. Sajna a shadow worm (vagy mi a szösz) upgrade-t kaptam a végén.

A wheel of gifts-nél igen, az egy bug, hogy egyszerre több is ugyanazt a bónuszt adja. A lényeg, hogy amíg nem nyílik ki teljesen a teteje az elsőnek, bármennyit tudsz ugyanúgy aktiválni (csak persze gyorsnak kell lenni).
Tegnap amúgy megnéztem az Europarkban levő BF-et, hogy mennyibe kerül. Kicsit elképedve láttam a 12 rugós címkét. Szóval asszem ma is a Duna Plázában kell vennem egyet.

Ja igen. Érdemes kereskedni a common és uncommon lapokkal is (ezekből gondolom neked is sok felesleged van). Én mindennap felteszek 10-20 darabot a marketre, 1-es kezdővel, 2-es buyout-al, és short idővel. És párat mindig megvesznek belőle (persze vannak uncommon lapok, melyek többet érnek, azokat többért teszem fel).
Ma este Raven's End-et megcsináljuk együtt adv-on? Jó lenne az a colossus upgrade.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- Videós, mozgóképes topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motoros topic
- Gumi és felni topik
- BestBuy topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- új, összeszerelt Razer Iskur V2 Fabric gamer szék
- 207 - Lenovo LOQ (17IRB8) - Intel Core i5-13400F, RTX 3050
- ASUS ROG Swift OLED PG34WCDM /34",Curved 800R, 240Hz,G-Sync/ garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)