Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- hcl: Amúgy mi a terv?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Cenzúra
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Filder
csendes tag
Jól használható lap az enlightenment.

Jó, jó, tudom nagyon drága.
Sokan használnak tiszta nature paklit, de úgy gondolom hatékonyabb több frakció lapjainak "vegyítése". Látva az új lapokat, ez még jelentősebbé válik.
Én például nature-frost és nature-fire paklit is használok. Tiszta nature paklit soha. Shadow lapokból pedig csak egyet.
Pve-ben nature kezdés után jó t2-es egység lehet a mounteineer vagy a skyfire drake. De szívesen használom a suppressiont vagy tower of flamest (szerintem az egyik leghatékonyabb védekező épület), "operálok" a bombákkal is (fire bomb és morklay trap).
Deepcoil wormot csak egy pályán használok, szívesebben vetek be helyette inkább magma hurlert. (A magma hurler idézési költsége 100 power, míg a wormé 250. Persze ami nagyobb gond az a cd. Mire tudok 2 wormot idézni, addigra 6-7 magma hurler már elég rendes tisztítást végez.) -
ChromeX
addikt
ja csak a Motk képessége nem folytonos, igaz tud közbe mozogni de akkkor sem, amugy a mana wing pont most néztem az expert behind the enemy lines replayt és kb sztem CSAk mana wingel lehet elkezdeni, de azt is 300 pontért vesztegetik, nekem most vennem kéne egy: manawinget, razorleafet, Motk, hogy csak az oclsobbakat említsem, egyébbként sztem legyen pure nature enlighel meg shadow worm meg fire dragon ez elég gyakori combo és igen erős, persze ha van rá pontod
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Könyvajánló
- VGA kibeszélő offtopik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- World of Tanks - OFF topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Óra topik
- Windows 11
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3520 - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I HDMI 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-7GEN I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Legion 5 Pro 16ACH6H 16" QHD+ IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Apple iPhone 7 32GB fekete független
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest