Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Filder már leírta a lényeget. Még fontos tudni azt is, hogy ezekre upgrade-et sem rakhatsz, és ugye abból kell gazdálkodnod, ami van. Én is így veszek általában új lapokat (ha van ennyi lóvém), mert ugye ad plusz 8 commont is ingyen (persze ezek nem érnek sokat, de akkor is ingyen vannak).
És még ami fontos, hogy jóval több pontot kapsz a tome meccsekért (gyanítom, hogy pont 2x annyit), ezért érdemes azzal nyomulni. Persze lehet peched egy teljesen rossz tome paklival, de lehet szerencséd is vele. Általában szokott dobni minden tome egy ultra rare kártyát is (így lett nekem 2 harvesterem is egymás után).Ja, megnéztem, a Westend MM-ben 9k a BF, szóval vettem megint egyet a Duna Plázában. Szerintem ezt csak én veszem ott, mert amikor felfedeztem, hogy 5k, még 5db volt, most vettem ott a harmadikat, és még van kettő belőle.
Pedig ez a legjobb ár/érték arány jelenleg itthon amit találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- Lenovo ThinkCentre / Dell OptiPlex / Hp EliteDesk mini, micro PC - Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pedig ez a legjobb ár/érték arány jelenleg itthon amit találtam.