Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: Safe Mode az agyban
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Filder már leírta a lényeget. Még fontos tudni azt is, hogy ezekre upgrade-et sem rakhatsz, és ugye abból kell gazdálkodnod, ami van. Én is így veszek általában új lapokat (ha van ennyi lóvém), mert ugye ad plusz 8 commont is ingyen (persze ezek nem érnek sokat, de akkor is ingyen vannak).
És még ami fontos, hogy jóval több pontot kapsz a tome meccsekért (gyanítom, hogy pont 2x annyit), ezért érdemes azzal nyomulni. Persze lehet peched egy teljesen rossz tome paklival, de lehet szerencséd is vele. Általában szokott dobni minden tome egy ultra rare kártyát is (így lett nekem 2 harvesterem is egymás után).Ja, megnéztem, a Westend MM-ben 9k a BF, szóval vettem megint egyet a Duna Plázában. Szerintem ezt csak én veszem ott, mert amikor felfedeztem, hogy 5k, még 5db volt, most vettem ott a harmadikat, és még van kettő belőle.
Pedig ez a legjobb ár/érték arány jelenleg itthon amit találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Tőzsde és gazdaság
- Ubiquiti hálózati eszközök
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- GTA VI
- iPhone topik
- GL.iNet OFF topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pedig ez a legjobb ár/érték arány jelenleg itthon amit találtam.