Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Austin F.: Hardverapró szűrő script 🛒
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChromeX
addikt
na ja ezzel sokan megelégednének
ésaz tuti hogy csak 1 UR esik? én a multkor kiszámoltam, hogy hogy müködi kez a rare,common, uncommon, ultra rare esés, kijött hogy 5common, 2, uncommon és a rara meg az ultra rare 1néál kisebb szám jött ki tehát valamelyik de a rarenél nagyobb, és igy kijön a booster, nagy lutri ez a booster meg a tome számolgatjuk meg találgatjuk de kb tényleg csak a szerencséden mulik 
a zjo ha egy mapon dobná minden upgradet, logikus lenne, akkor lehetne farmolni egy mapot egy lap felhuzásáért, amugy az angoyn jo lenne ha nem adná már be ami megvan,
meg még valami, a blighton amit leírtam a leader lépett ki pont vagy dobta ki a game és ugye advon csupa UR uprgadet dob a végén mind ment a kukába goldá alakitotta öket atomatik, mondjuk nekem nincs URem de akinek onnan kellet volna valami az tuti pipa volt
valahogy ugy kéne hogy ha a leader lép ki akkor az aki másodikként csatlakozott az megkapja vagy valami mert igy a loot pocsékba ment hiába lett meg a map
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Kedvenc zene a mai napra
- Automata kávégépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen autót vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- 100% Akku - Makulátlan új állapot 128 GB (Graphite) és 256 GB (Sierra Blue)
- Apple Macbook Pro 13" a1708 2017 (I5/8GB/256GB)
- Szuper Akciós Ajánlat! Eredeti gyári Asus Rog és Rog Phone gamer kiegészítők új állapotban!
- Samsung S22+ 256 GB eladó (fekete)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- Dell XPS 13 9380 FHD, 16GB RAM, 256-512GB SSD, szép állapot, számla, garancia . Utolsó db.
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
ésaz tuti hogy csak 1 UR esik? én a multkor kiszámoltam, hogy hogy müködi kez a rare,common, uncommon, ultra rare esés, kijött hogy 5common, 2, uncommon és a rara meg az ultra rare 1néál kisebb szám jött ki tehát valamelyik de a rarenél nagyobb, és igy kijön a booster, nagy lutri ez a booster meg a tome számolgatjuk meg találgatjuk de kb tényleg csak a szerencséden mulik 
valahogy ugy kéne hogy ha a leader lép ki akkor az aki másodikként csatlakozott az megkapja vagy valami mert igy a loot pocsékba ment hiába lett meg a map