- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cr4Zy
tag
válasz
Roninsaiid
üzenetére
Ezzel csak 1 gond van: még mindig nem tudom az IGN-ed... XD
Amúgy meg csak az elmúlt napokban jöttem rá, hogy jelenleg én vagyok a legnagyobb base elo-vel rendelkező magyar játékos, szóval most örülök.

Egyébként éjjel ütköztem egyet rankeden egy Hirooo nevezetű gyerek ellen. Folyamatosan azt mondogatta, hogy ennyire nem lehetek szerencsés, mert ahogy összeszámolta a meccs után 5x vagy 6x volt (szerinte) szerencsém. Szerintem csak 2-3x, de már az is rengeteg ilyen rangon. A meccs elég érdekes, és szerintem én voltam a kedvezőbb helyzetben végig, kivéve onnantól, hogy elkezdtem felhúzni a t3-at. Nem gondoltam, hogy miután ilyen előnyöm volt nem tudom kivédekezni a támadásait...
Itt lehet letölteni a replayt róla.Ezután Frozenripper ellen volt egy nagyon érdekes meccsem (2 wellemet is lebontotta), de a pályakontroll miatt az addigi nehézségek ellenére is amint t2-re mentem egyszerűen legyalultam. Ez a meccs arra jó példa, hogyan kell fire t1-el shadow t1-et közeli wellek mellett megfogni. Ezt is linkelni fogom később ma.
Új hozzászólás Aktív témák
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Autós topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Összeadná Elon az Eget és a Földet
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fényszórónak is bevethető a Xiaomi új gamer monitora
- Samsung kuponkunyeráló
- Redmi Note 13 4G
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- LG 27MP60G 27" IPS FHD monitor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- LG 27MK600M-B 27" IPS FHD monitor
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- SK Hynix 32GB modulok egyben (1x32GB) 3200Mhz - több db elérhető!
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i5-10310U - Garancia, Akció!
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest