Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Simid

senior tag

Miért erőlteti mindenki a 4fös random PVEt? Diff9et egyedül átlagban 30perc alatt meg lehet csinálni. Ez lehet, hogy több mint a 4playeres, de ha belevesszük, hogy nincs kockázat, hogy valami balfékkel játszol vagy kilép valaki, akkor már bőven megéri. Ráadásul nem tudom, hogyan van ez, de én még csak ilyen bandit/stonekin keverékkel találkoztam 1p mapen (itt lehet egyáltalán más?). Az meg, hogy több fele lehet menni gyakorlatilag nem is számít, egyik úton haladsz, a másikon meg elég 2 torony vagy 2 egység a védelemre.

Diff10 eddig 5ször csináltam, de csak 3szor sikerült, 1 ráadásul ugy megszívatott, hogy szerintem azt lehetetlen lett volna bármilyen paklival (2 bázis "torkolatában" volt a 4. orb, az egyikről egy Ice Lordot a másikról egy Slave mastert húztam be egyből ahogy elkezdtem építeni a 4. orbot). Szóval az szerintem megint csak nem éri meg, nehezebb és hosszabb annyival, hogy +10tokenért ne érje meg.

(#2225) Gyuri27: Ez a 24-25 férőhelyes deck nagyon jó ötlet, annyi lap van már, hogy lassan tényleg bővíteni kellene, már csak az új kiadás miatt is.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés