Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
OnSeT
őstag
válasz
Volgafan
üzenetére
Ez esetben nem ártott volna egy hivatkozást megejteni rá az előző hszedben hogy az is lássa aki csak most tévedt ide. ( gyk, én
) 
(#22219) Zotya21
kell nekik a pénz új monitorra mert nem tudják tesztelni az új AH felületet 1680x1050ben. xDTermészetesen én is az említett felbontást használom, s most szarabb a market mint a ňagyˇ AH update előtt volt... botAIM meg azt írja használjunk más felbontást, mert egyhamar nem tudják fixálni mivel nincs ilyen felbontású monitoruk a teszthez. [link]
de hogy egy fullHD monitor sincs elfekvőben az egész fejlesztőstúdióban amin le tudnának tesztelni minden alacsonyabb felbontást ablakban futtatva már enyhén szólva is vicces.de majd valószínű én fogok ablakozni meg elmosódott textúrákat nézni teljes képernyőn egy lcd panelen azért hogy ne legyen grafikai bug....
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asztrofotózás
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kedvenc zene a mai napra
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)