Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cr4Zy
tag
válasz
Volgafan
üzenetére
áh, f***** kivan, elegem van a tome-ból... Ma kezdtem el játszani, de 4 olyan paklis emberke ellen is játszottam (a végén egymás után 3 ilyen ellen), akiknek full paklijuk volt + a másik 2-őn meg 20 másodperces laggok voltak (ghoulish megmondta a végén h azt hitte vége is a meccsnek amint meglátta a harvit, amit én meg a laggnak köszönhetően nem tudtam irányítani, szal taposgálta a full hp-s S egységeket - így kinyírt 2 spirit hunterst -, míg meg nem halt)...
Egyik: dreadcharger, forsaken, skeleton warrior, motivate, darkelf, nightcrawler, phalanx, phoenix, kobold trick
Másik: wrecker, sunstriders, scavenger, mine, eruption, burrower, scythe fiends, drake, ravage, heal, rallying banner, oink, hurricane, rageclaws, breeding, magma hurler
Harmadik: t1 u.ez utóbbi, t2, t3: roots, drake, spirit hunters, fire stalker, ghostspears, fathom lord, deepcoil, swamp drake, thunderstorm
Negyedik: frost mage, ice guardian, imperials, northguards, barrier, home soil, warden sigil, cannon tower, termite hill, drake, ravage, rageclaws, grigori, nasty, soulshatter, magma hurler, unholy powerCsak én nem kaptam 1 íjászt sem t1-re?! Cserébe kaptam egy harvit. De mit érek vele buffok nélkül ilyen teljes paklik ellen?! Az egyik sikeresen úgy felidegesített, hogy most egy grandmaster ellen, aki méghozzá egy olyan paklival volt, amivel nem is tud sima rankeden majdnem kikaptam...
P.s.: Egyébként nem azt mondtam, hogy olyan változások jöttek, ami miatt bárki is visszajönne! Azt mondtam, hogy "végre valami lényegit is változtattak a játékon". A kettő teljesen különböző. A tome értelemmel való megtöltése, a játék időzítő és a watchlisten a stormsinger meg a lost wanderer voltak azok, amik fellelkesítettek, hiszen a játékfejlesztőktől most negyed ennyit sem vártam! És nem vagyok elájulva, hanem egyszerűen örülök annak, hogy még vannak páran, akik foglalkoznak a battleforge-al a programozói oldalon is.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett kofferben
- DJI Goggles 2 FPV drón szemüveg
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Makulátlan Dell14",core i5,8-32GB DDR4,MAGYAR Vil.bill,256-512GB SSD,jó akku,W11
- Újszerű ÉRINTŐS Dell,14"FullHd IPS,8.gen core i5(8x3,6Ghz)8-32GB/256-512GB,MAGYAR Vil.bill
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB digital garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 216RX 750W
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 24GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest