Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cr4Zy

tag

válasz Volgafan #21795 üzenetére

áh, f***** kivan, elegem van a tome-ból... Ma kezdtem el játszani, de 4 olyan paklis emberke ellen is játszottam (a végén egymás után 3 ilyen ellen), akiknek full paklijuk volt + a másik 2-őn meg 20 másodperces laggok voltak (ghoulish megmondta a végén h azt hitte vége is a meccsnek amint meglátta a harvit, amit én meg a laggnak köszönhetően nem tudtam irányítani, szal taposgálta a full hp-s S egységeket - így kinyírt 2 spirit hunterst -, míg meg nem halt)...
    Egyik: dreadcharger, forsaken, skeleton warrior, motivate, darkelf, nightcrawler, phalanx, phoenix, kobold trick
    Másik: wrecker, sunstriders, scavenger, mine, eruption, burrower, scythe fiends, drake, ravage, heal, rallying banner, oink, hurricane, rageclaws, breeding, magma hurler
    Harmadik: t1 u.ez utóbbi, t2, t3: roots, drake, spirit hunters, fire stalker, ghostspears, fathom lord, deepcoil, swamp drake, thunderstorm
    Negyedik: frost mage, ice guardian, imperials, northguards, barrier, home soil, warden sigil, cannon tower, termite hill, drake, ravage, rageclaws, grigori, nasty, soulshatter, magma hurler, unholy power

Csak én nem kaptam 1 íjászt sem t1-re?! Cserébe kaptam egy harvit. De mit érek vele buffok nélkül ilyen teljes paklik ellen?! Az egyik sikeresen úgy felidegesített, hogy most egy grandmaster ellen, aki méghozzá egy olyan paklival volt, amivel nem is tud sima rankeden majdnem kikaptam...

P.s.: Egyébként nem azt mondtam, hogy olyan változások jöttek, ami miatt bárki is visszajönne! Azt mondtam, hogy "végre valami lényegit is változtattak a játékon". A kettő teljesen különböző. A tome értelemmel való megtöltése, a játék időzítő és a watchlisten a stormsinger meg a lost wanderer voltak azok, amik fellelkesítettek, hiszen a játékfejlesztőktől most negyed ennyit sem vártam! És nem vagyok elájulva, hanem egyszerűen örülök annak, hogy még vannak páran, akik foglalkoznak a battleforge-al a programozói oldalon is.

Új hozzászólás Aktív témák