Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cr4Zy

tag

válasz OnSeT #19902 üzenetére

Hát én sem kaptam egy túl gyenge csoportot, egy platina pajzsos (RadicalX), fullos aktivitás mellett két platina ranggal rendelkező (rajtam kívül) és még egy Battlemaster is, szóval az sem lesz egy olyan gyenge mezőny.

A csoportbeosztások itt találhatók:

GROUP A
    drakonz
    GreatKudi
    WindHunter
    JackV
    Hirooo
    CYnofear

GROUP B
    YaBroo
    perfion
    discpled
    jukaaa
    Demonmag
    iRedy

GROUP C
    Kyllbuster
    Dechris
    TBPeti
    LittleVooDoo
    RadicalX
    Buzzeron

GROUP D
    ArkticDog
    Ixibutzi
    klotor
    MaranV
    ahha
    Leukos

GROUP E
    thesikaleon
    Verodicia
    Saintfighter
    aDuDule
    MarbSlonk
    galactic

GROUP F
    GEOMAR
    SilenceOfGod
    HangFal
    mRwn
    Govnovalj
    OnSet

GROUP G
    Shooterasd
    beijingguy
    Subush
    TheRoccatman
    masterredcow
    Sparex

GROUP H
    Darklloth
    Delmlord
    BQooL
    Numphy
    Vietnamezee
    Showaren

(#19903) Gyuri27: Thesickaleon oldalára kötelező feltöltenünk, szóval egy regisztráció ellenében onnan is tölthetitek majd, de ha igény lesz rá természetes, ide is fogjuk linkelni Mediafire, vagy data.hu -ról.

(#19904) ludinho123: Igen, a kettő együtt is hatásos, de az Incredible Mo nem a te egységeidet buffolja a 2. (a The Insidious Mo) álláson, hanem az ellenfél egységeit gyengíti 20%-kal. Ez azért nem mindegy, mert az Inc. Mo az ellenfél épületeire nincs hatással, szóval azok a full sebzésüket fogják leadni. Jah, egyébként csak pár dolog van, ami nem működik együtt, ezek egyike pl. a wheel regeneráló hatása és a Viridya regeneráló hatása, de én sem ismerek olyan sok ehhez hasonló kivételt...

Szerk.: Már jópár meccs lement a versenyből, a replayeket róla itt találjátok, regisztráció után pedig tölthetitek is le. A mi meccseink (az a fejenként 10) lehet túl kevés, vagy túl unalmas lesz. :)

Új hozzászólás Aktív témák