Hirdetés
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- aquark: Zsebszámológépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cr4Zy
tag
Hát én sem kaptam egy túl gyenge csoportot, egy platina pajzsos (RadicalX), fullos aktivitás mellett két platina ranggal rendelkező (rajtam kívül) és még egy Battlemaster is, szóval az sem lesz egy olyan gyenge mezőny.
A csoportbeosztások itt találhatók:
GROUP A
drakonz
GreatKudi
WindHunter
JackV
Hirooo
CYnofearGROUP B
YaBroo
perfion
discpled
jukaaa
Demonmag
iRedyGROUP C
Kyllbuster
Dechris
TBPeti
LittleVooDoo
RadicalX
BuzzeronGROUP D
ArkticDog
Ixibutzi
klotor
MaranV
ahha
LeukosGROUP E
thesikaleon
Verodicia
Saintfighter
aDuDule
MarbSlonk
galacticGROUP F
GEOMAR
SilenceOfGod
HangFal
mRwn
Govnovalj
OnSetGROUP G
Shooterasd
beijingguy
Subush
TheRoccatman
masterredcow
SparexGROUP H
Darklloth
Delmlord
BQooL
Numphy
Vietnamezee
Showaren(#19903) Gyuri27: Thesickaleon oldalára kötelező feltöltenünk, szóval egy regisztráció ellenében onnan is tölthetitek majd, de ha igény lesz rá természetes, ide is fogjuk linkelni Mediafire, vagy data.hu -ról.
(#19904) ludinho123: Igen, a kettő együtt is hatásos, de az Incredible Mo nem a te egységeidet buffolja a 2. (a The Insidious Mo) álláson, hanem az ellenfél egységeit gyengíti 20%-kal. Ez azért nem mindegy, mert az Inc. Mo az ellenfél épületeire nincs hatással, szóval azok a full sebzésüket fogják leadni. Jah, egyébként csak pár dolog van, ami nem működik együtt, ezek egyike pl. a wheel regeneráló hatása és a Viridya regeneráló hatása, de én sem ismerek olyan sok ehhez hasonló kivételt...
Szerk.: Már jópár meccs lement a versenyből, a replayeket róla itt találjátok, regisztráció után pedig tölthetitek is le. A mi meccseink (az a fejenként 10) lehet túl kevés, vagy túl unalmas lesz.

Új hozzászólás Aktív témák
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Új ASUS Zenbook 14 OLED Ultra 7 155H 32 gb ram 1tb ssd oled pillekönnyű akksibajnok Gari 2027.05
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest