Hirdetés
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- ldave: New Game Blitz - 2026
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- leslieke: leslieke farmerzsebe
Új hozzászólás Aktív témák
-
hokuszla
senior tag
Halihó Mindenki!
Nov. eleje óta játszom, 2 hete vettem meg a gamét.
Mint ősi warcraft imádó odavagyok érte, eddig igazából csak egy játékot élveztem jobban a BF-nél (Spellforce 1-2, aki nem próbálta ki, annak ajánlom).
Nagyjából mostanra végigolvastam a topikot, és tegnapi Smokegyurival végrehajtott tűzoltásunk után elhatároztam, csatlakozom.Kezdőként minden BFP-met elszórtam boosterekre
most van egy rakás számomra használhatatlan lap.
Egyik kérdésem erre vonatkozik, nem lehet egy magyar nyelvű kereskedelmi topikot létrehozni, ahol mindenki leírja mije van ami már nem kell és eladná, vagy elcserélné.
Vagy esetleg ebben a topikban lehet ilyet?Nature lapokkal indultam, majd áttértem nat-fire-nat-nat menetre. Ez tökéletesen működött standard, advanced pályákon köszönhetően főként a windrawers, shaman, firestalker, lavafield, magma hurler, giant wirm, colossus lapoknak.
Aztán rájöttem, így védekezni nem lehet rendesen, most a nat-frost-nat-frost menetnél tartok.
Ami innen nagyon hiányzik, az a hosszútávú lövés, amit egy fire orbbal tudnék orvosolni, de akkor a T4-en nem lehetne grinder ( a 3 nat orb miatt kiesik a colossus, így maradt a ravenheart, a giant wyrm, és a grinder, mint erős csapatok).2. kérdésem, milyen védekező épületeket érdemes használni a nat-fr-nat-fr menetnél?
most a dekkemben van prima defender T1, livin tower, cannon t. T2, stone launcher légvédelemre, és T4-re valami brutál a deepgorge.
Ez így sok helyet foglal és nem is lehet belőle komoly védelmet kialakítani, csak baromi sok powerből. Gondolom érdemesebb lenne ezt a rootos védelmet fejleszteni.
Megszánna valaki, hogy leírja az pontosan hogyan is működik, miből mennyi kell hozzá?3. Hogyan lehet a replayeket megnézni?

4. Ahogy nézem a lapokat, a végső, legerősebb deck shad-fire lehet, ez így van, vagy rosszul látom?
Sajnos a stílusom távol áll a shadow feláldozó taktikájától, de ha az a legütősebb, ráveszem magam, és addig sem szórom el a használható shad lapokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen egeret válasszak?
- Pánik a memóriapiacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sorozatok
- Villanyszerelés
- Autós topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Samsung Odyssey G5 C32G55TQWR 32 Ívelt 1000R WQHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- iPhone 16 Pro 128GB gyári független hibátlan 2026.04.07. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB gyári független megkímélt kiváló akku!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
most van egy rakás számomra használhatatlan lap.