Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enokh
csendes tag
válasz
pachito
üzenetére
Valóban emelkednek az árak, de attól még lehet kereskedni. Sajnos nagyon kevés időm van csak (reggel 10 perc este 10 perc) de lehet megfelelő üzleteket kötni.
Két hétig a coldsnap-en keresgettem, de annak az ára most fixnek tűnik. Most a burrower-rel tudok laponként 10-15 bfp-t nyerni, illetve tegnap biddel nyertem két lyrish knight-ot 71-ért és 75-ért. Ha az egyiket eladom a másikat már meg tudom tartani, mert megmaradt a pontom 500 fölött.
Összefoglalva tetszik a játék még mindig, ilyen nyugdíjas tempóban is (még csak most kezdtem az advanced pályákat.
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Napelem
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- EA Sports WRC '23
- Wi-Fi 7-es mobilroutert villantott az ASUS
- Horgász topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (52 ciklus) Apple garan
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB/512GB használt, karcmentes 87% akku, 191 ciklus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)