Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
Akárki akármit mondhat. De egy pure nature pakli az igazi. Csak a legdrágább cucc ami van jelen pillanatban. Én használok aggressort, matter-t is. De mikor még ezek a lapjaim nem voltak elvoltam nélkülük. Az agressor jó dolog. De breeding grounds nélkül (főleg pvp-ben) lehivogatni öngyilkosság.
Egy tiszta pure pakli nem kicsit ütős.

Standardba és advencedbe lehet egy általános paklit ősszerakni. Expertre viszont már kell a spec a pályára hangolt pakli.
-
pachito
őstag
"és a hatékonyság másodlagos." Hát, azért ez így merész állítás
Szerintem nem feltétlenül másodlagos a hatékonyság a pure deck miatt, embere válogatja, hogy mi illik az ő stílusához, én pl. próbáltam mindent, pure shadowtól kezdve nature/fire-ig, meg frost/nature, stb. de egyikkel sem voltam képes olyan hatékonyan játszani, mint a jelenlegivel. Arra meg, hogy sok lap haszontalan egy-egy pályán, azt tudom mondani, hogy azért nálam is van egy egészséges bfp keret, amiben mozgok, nem tudok minden egyes mapre cserelapokat biztosítani, meg eddig egyébként sem volt túl sok gondom, csak mert egy adott lapot, teszem azt, motk-t nem használtam az adott map-en. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest