Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cr4Zy

tag

válasz alpihun #15823 üzenetére

1.: abban igazad van, hogy fölösleges az ilyen op-ozás, hiszen minden színnek megvannak a saját előnyei és hátrányai. Mindenki a sajátját fogja a leggyengébbnek tartani, mert annak ismeri a legjobban a hiányosságait, s a legerősebbnek azt, amelyikkel és amelyik ellen nem tud játszani olyan szinten

2.: a motw diff 10 -ben azért vannak ilyen paklik, mert a leggyorsabb megoldás ez:
    eljutottok t3-ig mindhárman (t4-et csak bandit-ban, és akkor is csak az esetek felében kell elfoglalni, mert csak időpazarlás). Ekkor egy felrakja az amii monumentet és amint lesz neki is egy ship-je, valaki lehívja a second chance-t (csak emiatt van az enli). Ezzel 2 játékos olyan 800 powert tud nyerni, egy, aki az amii monut használja olyan 500-at, a second chance-es pedig 300-at. Ekkor a pálya típusától és nehézségi fokától függően jön, vagy nem jön a 2. second chance, vagy sem. Ezután a 3 ember, akinek nincs a pakliban amii-ja, lerakják a wheeleiket és támadásra állítják mindannyian. Így minimum 8 támadó wheel lesz bekapcsolva egyszerre. Eközben az amii-s lerak 8-12 ship-et és elindul előre, illetve a pályától függően mo-szobor és/vagy 1-2 def wheelt és 1 regenerálót. Ezalatt az a 3 játékos, aki wheelezik telespam-eli a pályát ashbone-okkal. Ezek a támadó wheelekkel együtt csodákra képesek, plusz ha a motivate is működik rajtuk, akkor aztán pillanatok alatt át lehet futni a pályán. Így lehet 12-13 perc alatt megcsinálni egy lvl10-es motw-t.

Természetesen azt a legelejéről kihagytam, hogy ki milyen színnel van t1-en, és hogy t2-őt milyet használnak az emberek. Nos a t1 változó, ez a pályán belüli helytől és természetesen az emberek szokásaitól függ, a lényeg, hogy mindig azt használják, amelyik a legjobban beválik. Ez twilight esetében számomra frost, mivel a legtöbb ellenséges egység S méretű, de pl. lost esetéében fire, mert L és M egységek az ellenfelek jórészt. t2-őt pedig 90%-ban nem kell használni a t3 megszerzéséhez a csapatmunka miatt, de ha kell, akkor leginkább phoenix van.

Az előre megadott bfp-ből pedig attól függ, hogy mennyi bfp-d van és úgyszintén személyre kell szabni. Szóval ha neked a frost a legerősebbed t1-en, akkor valszeg azzal kell kezdened. A t2 nekem rpve-ben minden esetben kimerül abban, hogy embalmer's shrine és 3-5 phoenix úgyszintén ellenfél típustól függ (általában 3, de lostnál 4, illetve lost-twilight kombónál 5, mert a treefiendre, amin van pajzs ennyi kell), mert bőven elég. Innentől pedig már csak rajtad múlik, hogyan oldod meg. Mint írtad, t4-en a legjobbak a ship-ek, de néha a grinder is hasonló erősségű lehet, persze megfelelő használattal a Siege tulajdonságuk miatt. Ezeket bfp szempontjából a legolcsóbban úgy oldhatod meg, ha zöld offering-et használsz egy olcsó t4-en (pl. rifle cultist), mivel így 20 másodpercenként hívhatsz le egységeket, illetve ha pl. 2 színből van shiped, akkor 20 másodpercenként 1-1-et.

Így most hirtelen ennyit tudtam összeszedni, de majd ha valami kimaradt, este munka után szívesen válaszolok (bár pvp-ben nem vagyok olyan erős, de ez a része egész jól megy).

Szerk.: Abban viszont egyetértek az előttem szólóval, hogy a nat-fire a legolcsóbb t1-t2, mivel elég a ww-t és a surge-t használni, t2-őn meg stalker és drake ravage-el, esetleg rageclaws. Innentől pedig már tényleg játékstílustól függ, mivel szerzed meg a t4-et, de általában nem kell hozzá t3-as lap, ezekkel úgyszintén boldogulhatsz.

Új hozzászólás Aktív témák