Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• alpihun

senior tag

Ez a "som" a srihne of memory röviditése?
    Mondjuk én nem szólok bele, annyit még nem tudok, pláne a natúrról, hogy beleszólhassak,ám annyi igaz,a stone után a púre natúr a legnagyobb ellenfelem nekem.Az ellen már az 1. másodperctől folyamatosan támadok,úgy még van esélyem,persze már t2-n is vertem el natúrt.

Azt, hogy a lost t2 védekező jellegű, én nem alkalmas támadásra, én módositanám erre:
    A lost t2 nagyrészt védekezik, viszont nyomokban tartalmaz támadáshoz is alkalmas lapokat...Hogy is nézne ki ha én lost t2-n csak annyit csinálnék, h várnám mikor támadnak, akkor, főleg a splash frost, de a többi is bedarálna, ha nem támadnék.
    Nekem a lost t2 arról szól, hogy nem hagyom az ellenséget támadni, mert a legjobb védekezés a támadás.Persze ez mindenkinek maga stilusa,nekem nem áll szándékomban senkivel se vitatkozni.

Még hallottam olyant is, hogy a shadow t1 a leggyengébb, viszont a legtöbb avval van, mert egyszerű.Hát nem túl bonyolult,viszont nem is gyenge.Megvan szinte minden, ami egy sh playernek kell.
    -egységfoglaló , ng
    -bázisromboló nox(motivate)
    -nasty+dread
    -frenzy forsaken
    -mozgatható torony
    -és sok olyan lapja van, amit még t3 on is használ(hat):Nasty, lifew,moti(silverwind spammnál).
    Nem a legerősebb, viszont én nem nevezném gyengének.De ez is az én oldalam, más másként lássa,nem áll szándékomban vitatkozni.

Ja és elég röhejes ez a mostani téma, két hete frost t1 volt op,azelőtt pure fire,most pure nature....Pedig azóta semmi se nerfeltek xd.

Új hozzászólás Aktív témák