Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
alpihun
senior tag
Ez a "som" a srihne of memory röviditése?
Mondjuk én nem szólok bele, annyit még nem tudok, pláne a natúrról, hogy beleszólhassak,ám annyi igaz,a stone után a púre natúr a legnagyobb ellenfelem nekem.Az ellen már az 1. másodperctől folyamatosan támadok,úgy még van esélyem,persze már t2-n is vertem el natúrt.Azt, hogy a lost t2 védekező jellegű, én nem alkalmas támadásra, én módositanám erre:
A lost t2 nagyrészt védekezik, viszont nyomokban tartalmaz támadáshoz is alkalmas lapokat...Hogy is nézne ki ha én lost t2-n csak annyit csinálnék, h várnám mikor támadnak, akkor, főleg a splash frost, de a többi is bedarálna, ha nem támadnék.
Nekem a lost t2 arról szól, hogy nem hagyom az ellenséget támadni, mert a legjobb védekezés a támadás.Persze ez mindenkinek maga stilusa,nekem nem áll szándékomban senkivel se vitatkozni.Még hallottam olyant is, hogy a shadow t1 a leggyengébb, viszont a legtöbb avval van, mert egyszerű.Hát nem túl bonyolult,viszont nem is gyenge.Megvan szinte minden, ami egy sh playernek kell.
-egységfoglaló , ng
-bázisromboló nox(motivate)
-nasty+dread
-frenzy forsaken
-mozgatható torony
-és sok olyan lapja van, amit még t3 on is használ(hat)
asty, lifew,moti(silverwind spammnál).
Nem a legerősebb, viszont én nem nevezném gyengének.De ez is az én oldalam, más másként lássa,nem áll szándékomban vitatkozni.Ja és elég röhejes ez a mostani téma, két hete frost t1 volt op,azelőtt pure fire,most pure nature....Pedig azóta semmi se nerfeltek xd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asztrofotózás
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Kedvenc zene a mai napra
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
asty, lifew,moti(silverwind spammnál).