Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Pajac: Hawking
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darkzbane
tag
próbáltam egy replayt csinálni de egy értelmes csapattárs nem akadt akivel mehettem volna.(holnap meglátom hátha)
Taktika:
Felfelé(kissé jobbra) elindulsz 4-5 nyilassal.
Leszeded az ott található ellenfelet.(mine és eruption használható remekül)
Ott lesz egy "csapda" ami folyamatosan visszaüti a nem L nagyságú egységeket,állj oda és kapd fel a feletted lévő kutat(power well).
Innentől szinte mindegy hogy csinálod,de amit javasolok sunstriders képessége vagy suppression a tornyokra és mehetsz előre az orbért.
Aztán elmész a kezdő orbodhoz balra felkapni az orbot ,meghúzod a tűz csapdát és akkor nem jöhetnek át az ellenfelek.
Ha támadsz arra figyelj hogy a "slave" ek életben maradjanak ,ha védekezel akkor Comet Catcherből 2-3 nem árt(előre kell kicsit gondolkozni a lövésnél mert van vagy 7-10 másodperc becsapódási ideje,de ha jól időzítesz elég erős védelem)Ez persze csak az én stratégiám: a lényeg hogy a védelem álljon készen mire Mo megjön, onnantól nem érhet nagy meglepetés
Új hozzászólás Aktív témák
- Egérpad topik
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- World of Warships
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nintendo Switch 2
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Nemzetközi csomagküldés olcsón EU akár 2800 Ft-tól CsomagExpress
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest