- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deathson
csendes tag
hát én valamelyik nap pvp-ben pedig összeakadtam egy felettébb érdekes taggal,
nem vagyok már annyira kezdő lassan egy éve tolom ezt a játékot, de én még ilyet nem láttam,
ugyanannyi kutunk volt én jéggel ő tűzzel, de olyan szinten power előnybe került úgy hogy én folyamatosan támadtam welljét 4-szer romboltam le egymásután erre ő t3 nekem kb 10 pontom volt, oké volt seregem is tehát ez még érthető is lenne de mikor rusholtam rá látva hogy nincs esélyem t3 ra követni kb kétszer akkora sereget idézett mint az enyém, tehát 5 skyfire 6 enforcer ilyesmi aztán t3 felépült neki rögtön 7 mondom 7!!! ashbone pyro és tényleg nem volt előnyben sőt!!! tehát egy teljesen uralt meccset buktam be fogalmam sincs hogy hogyan, jah igen és utána a listában a replay nem volt ott!! mert ugye rögtön küldeni akartam a suppportnak,
szóval azért vannak csalók bár nekem is 1 év után ő volt az első
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Építő/felújító topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- SSD kibeszélő
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4475
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest