Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- aquark: Zsebszámológépek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Volgafan
senior tag
hY!
Sosuke
em kéne ennyire lolka-bolkának nézni.....aki egy kicsit is jó frostba,az életbe nem hív le harvit shadow!!!nyomás alá kell helyezni,azt annyi....amúgy sztem inkább t3,mint harvi.Én sem tudom mi az az ua,de ha undead,legkönnyebb kivédeni!!!
Fire:makeshift,frost coldsnap,mire kifagynak szinte be is halttak,utána max glacier,shadow..nether....,nature:hurricaen....
Ezek mind kevesebb powerből kijönnek,mint az undead...Ha aurára gondoltál:lehívja,barrier és tornyokat teszek az orbja mellé,már be is szopta a saját auráját.......
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Tőzsde és gazdaság
- Motoros topic
- Bittorrent topik
- Horgász topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- ZBook Fury G8, i7-11850H, 32GB, RTX A2000, HP Garancia, Gyönyörű, HUN
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 pro 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- Bomba ár! HP Dragonfly G4 i7-13G I 32GB I 512SSD I 13,5" FHD+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly Max i7-11G I 32GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4649
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
em kéne ennyire lolka-bolkának nézni.....aki egy kicsit is jó frostba,az életbe nem hív le harvit shadow!!!nyomás alá kell helyezni,azt annyi....amúgy sztem inkább t3,mint harvi.