Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Volgafan
senior tag
hY!
Sosuke
em kéne ennyire lolka-bolkának nézni.....aki egy kicsit is jó frostba,az életbe nem hív le harvit shadow!!!nyomás alá kell helyezni,azt annyi....amúgy sztem inkább t3,mint harvi.Én sem tudom mi az az ua,de ha undead,legkönnyebb kivédeni!!!
Fire:makeshift,frost coldsnap,mire kifagynak szinte be is halttak,utána max glacier,shadow..nether....,nature:hurricaen....
Ezek mind kevesebb powerből kijönnek,mint az undead...Ha aurára gondoltál:lehívja,barrier és tornyokat teszek az orbja mellé,már be is szopta a saját auráját.......
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- LOQ 15IAX9E 15.6" FHD IPS i5-12450HX RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- P17 Gen2i 17.3" 4K IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 Beast RGB XMP/EXPO - 2 év bolti gari!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4534
- Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
em kéne ennyire lolka-bolkának nézni.....aki egy kicsit is jó frostba,az életbe nem hív le harvit shadow!!!nyomás alá kell helyezni,azt annyi....amúgy sztem inkább t3,mint harvi.