Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#22721) BalaNce87 válasza madgie (#22711) üzenetére


BalaNce87
addikt

Ezért nem adták ki eddig a specactot pc-re. Amikor elérhető lett pc-re is egy rövid ideig, akkor volt pár kép arról hogy acog g3.
Az m14-et megértem mert annak elég gány lett a megoldása amikor zoomolsz, azaz jó lenne de érdekesen mozog, és így kitakarja a lényeget, meg hát bármely fegyver kb pontosabb még egy szaros smg-vel előbb öl meg messzire, érhető hogy nem használják.
A G3 se gáz, annyival vagy hátrányba egy két szituba hogy nincs rá acog, mert abakanal még mindig nemtudsz mit kezdeni, lövöm lövöm folyamatosan kapja, meg nem akar halni majd kapok kettőt és kész, annyira tipikus.. még az is letud lőni akit hátbasoroztál. A G3 meg néha irreálisan gyenge, hiába találom el ha a sebzését elnézték. Abakanra nem lenne kiegészítés alíg használnák.
Amúgy úgy vagyok az egésszel hogy alapvetően mellőzni kellett volna a redet meg acogot, az 1-be nem volt annak ellenére hogy a pályák 2x akkorák mint itt, és bevallom videókból nézve sokkal jobb lett az 1.
Ha jól tudom nem is volt szó róla hogy ma jön, dátumot nem szoktak adni majd jön azt ennyi. Ismerve a bandát, ebből inkább jövőhét lesz, persze helyükbe már rég égne a bőr a pofámról, ahogy betették a játékba úgy mondom rájuk hogy epic fail, ez a kifejezés amúgy kurvára kiborít, a játékba meg pláne...borzalmas amerikai kifejezés. A legtöbb ilyen eset nem is miattam van, de azért kapom az epicet... :O

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.