Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Astroboy
őstag
válasz
Prosector
üzenetére
Ne légy már ilyen. Egy kis WH - és még a nap is szebben süt

Amúgy igazán nehéz eset volt a tegnapi...azóta is ezeken agyalok.
Oké, hogy most a tartalék egerem miatt sokkal sz@rabbul lövök, de tegnapi eset konkrétan sokkolt.
Gyanúsak ezek nekem, mint Colombo-nak a véres szőnyeg...
-
kisza25
félisten
válasz
Prosector
üzenetére
Kunshikitty
vagy nem, de ez is vörös
-
Zsoxx
őstag
válasz
Prosector
üzenetére
Ha a szórásképet nézzük, akkor nem. Nagyobb a szórása mint az AEK-nek egyes lövéssel és sorozattal is.
-
mackosajt
addikt
válasz
Prosector
üzenetére
Félő, hogy kereszt moderálna.
Egyébként ez az ismert ember elég tág fogalom.
Opeles emberek meg sokan engem ismernek. Akkor most ez jó nekem?
Illetve egy Opeles ketyere kapcsán, amikor erdeklodnek opeles csoportokban, a kezemrol készült kép mindig elokerul.
Akkor most a kezem híres?
-
-
-
iMaverick
addikt
válasz
Prosector
üzenetére
Jól írja CJ4567 kolléga! Direkt rákerestem és valóban (idézem a cikkből):
As a result, many users have noticed that there’s an unusually high number of svchost.exe processes running in Windows 10 Creators Update. (As a quick reminder, a svchost.exe executable file is a system process that hosts multiple Windows services.) Its main role is to allow two or more services to share a process. In this manner, Microsoft reduces consumption of computer resource.
Microsoft splits service hosts into separate processesStarting with build 14942, all Windows 10 Creators Update builds will feature a dedicated svchost.exe process for every Windows service. As a result, the number of svchost.exe processes has significantly increased.
At first, many Windows 10 users may find this change confusing. However, Microsoft explains that there’s no need to worry as this change won’t have a negative impact on system resources. The recommended RAM for PCs has dramatically increased over the years, which means that memory capacity is no longer an issue for users.
It is worth mentioning that Microsoft decided to use svchost.exe files to group processes in order to reduce pressure on computer memory. Since memory is no longer a problem, the company can now ungroup services. Windows 10 will ungroup services only on PCs with 3.5 GB+ of RAM.
Tehát dióhéjban: eddig az SVCHOST.EXE-k több Win szolgáltatást is összefogtak, mostanra viszont általánosságban annyira megnőtt a PC-kben a ram mennyisége, hogy szét lehet kapni ezeket és mindnek külön (!) SVCHOST.EXE-t adni. Viszont ezt csak a 3 és fél giga ramnál többel rendelkező masinákon csinálja.
Amúgy meg nem tudom, hogy van-e lehetőséged elodázni ezt az update mutatványt! Ugye a MS-t már nem varizik, nem lehet kihagyni bizonyos update-eket, mindet fel kell rakni.
-
educhi73
csendes tag
válasz
Prosector
üzenetére
pontosan!
mert ha tegnap este azt mondja h ok barom voltam,jogos a dèli gyümi. de ezt mèg squadba se vallotta be,inkàbb csendes beletörődèst èreztem hangjàban.(màr ha beszèlne)
szóval okè h ez talàlgatas innètől,de mivel bizonyítèk egyik fèl allítàsàra sincs,így jogosnak èreztem h megvèdjem
persze lehet az is h tènyleg ő volt,de akkor tuti sok szörpit ivott ès ebben az esetben se èrzem jogosnak a vèglegest
-
mackosajt
addikt
válasz
Prosector
üzenetére
Mielőtt túlzásba esnénk OFF terén:
Visszaeső volt
Beírt egy nyomdafestéket nem tűrő 2 szóból álló hozzászólást, amit moderáltak, kapott 30 nap pihit.
Ezután megjelent egy "Másodreg", ami megint beírt egy hasonlót, és kapott permabant.Na most tegnap játék közben arról panaszkodott, hogy egyik sem ő volt, valaki más tette a helyében.
De ez innentől fogva már csak puszta találgatás.
Este gyertek lekéselni, és akkor a hüllővel is talizhattok.
-
stoon
addikt
válasz
Prosector
üzenetére
csak nem ugrok ki becsapodás előtt ! mert a ram-elésnél a csóri mindig kiugrik így álltalában megusza ! ezért kellene kivenni a gépekből hogy semmilyen körülmények közepette ne lehessen kiszállni! a tanknak ott a gunár akárcsak a helinek, és az meg nem normális hogy a jetből meg csak ugrándoznak kifele! az ilyen gyökereknek hurkásra verném a valagát mert nyilván az apja nem nevelte eléggé!
(#97171) kisza25:kb nekem annyi hogy taxi, meg ha az aktiv betalál nekem titta öröm bodottá! csak válaszremet használok, de az sem sikerül szinte soha!
hamar megszünne a stathuszárok remmelése ha nem tud kiugrani és mindenképpen meghal! -
törölt tag
válasz
Prosector
üzenetére
Rákerestem bf4 NaFu-ra. Jujj!!
"Player of Team Russia in 2016." Ruszi csíter mind! 
Szerény a tag.

BF4:
#1st - BF4 10on10 Conquest Nations Challenge 2016 [Team Russia 2016]
#1st - BF4 8on8 Conquest NightCup #5 Europe [Natus Fungus]
#1st - BF4 8on8 Conquest NightCup №1 Europe [4istoForFun]
#1st - BF4 8on8 Conquest NightCup #6 Europe
#1st - BCL Season 8 Major Division [NaFu]
#1st - BF4 5on5 Squad Obliteration Cup #9 Europe
#1st - BF4 2on2 TDM Fun Cup #15 Europe
#1st - BF4 2on2 TDM Fun Cup #17 Europe
#1st - ESL One BF4 Winter 2015 Qualification Cup CIS
#1st - TonicGame BATTLEFIELD GENTELMAN CUP
#2 - Go4BF4 Europe Cup №98
#3rd - BF4 8on8 Conquest NightCup №3 Europe [Seems Legit]
#3 - Go4BF4 Europe Cup №100
#3 - ESL One BF4 Winter 2015 Cup №5 Europ
#4 - in the ESL Country Championchip 2014 -
kisza25
félisten
válasz
Prosector
üzenetére
A famas tűzgyorsasága magasabb, közelre 1v1-ben legjobb puska, messzebbre már nem annyira, famas nekem is nagy kedvenc, de iszonyat sokáig tart újratárazni, ha tűzgyorsaságot és tárazás sebességét is nézzük, akkor aek jobb. Nem tudom az ilyen fegyvereket miért kell tiltani, a sotit azt megértem, de famas-al sem tud mindenki lőni, meg ott van ugye az újratárazás, meg távolabbra már nem is olyan jók, mint pár másik puska, csoda, hogy a g18 nincsen tiltva

-
kisza25
félisten
válasz
Prosector
üzenetére
azt 2 éve csináltam vele kb
és azon a szerveren olyanok játszanak, akik csak locker onlyznak
amúgy ja sokat számít, hogy 110 fegyverrel 500+ killem van
Abból is látszik mennyien mennek vele, hogy 500 nál abbahagytam vele és utána csak akkor használtam, ha felvettem valakitől
Új hozzászólás Aktív témák
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Hardcore café
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Én meg a Jézuska vagyok.