Hirdetés
- Garanciális ügyintézési Horror Bestbyte...
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jani18
aktív tag
válasz steele80 #34235 üzenetére
Évek óta van AMD vga-m.Soha nem volt bajom driver-el.Le is kopogom.Pedig főleg beta driver-t használtam.De hát nincs két egyforma gép.Mantle-hez meg úgy is lesz másik driver.
"Valaminek a fele is több mint a semmiből az egész" | Rock, metal topic: http://tinyurl.hu/XUsr/
-
LanyUs
senior tag
válasz steele80 #34235 üzenetére
10 éve felváltva használtam a két tábor kártyáit. Nem tapasztaltam egyiknél sem fagyást, sem textúra hibát. A legújabb jövevény R9 700x, ami még egyszer sem fagyott meg BF4 alatt. Nem is értem másoknál mi a gond. Lehet számít a win telepítés és kellene hozzá érteni, hogyan kell driver-t frissíteni? Nem elég a szájkarate, alapos munkát kell végezni a gépen, hogy ne egy szar legyen belőle, mert ugye jönnek a hardware-software kifogások Nem adok nv kártyáért +15%-ot, ha ár/telj-ben lemarad és fordítva. Ez ilyen eccerű.
-
eugabesz
őstag
válasz steele80 #34921 üzenetére
Fu...a kérdés összetett...azt be lehet állítani,hogy ne balaszolja őket a szerver,tehát minden további nélkül össze tudnak állni egy squad-ba,ha meg van nekik engedve..azt,hogy hogyan miképpen ölnek meg,azt bizonyos programokkal el lehet érni,de elismerem,vannak nagyon profi játékosok is,az adott szituban is az lehet,ez ugye egy összeszokott csapat,ts-el stb támogatva,semmi sem lehetetlen.
Összefoglalva,csak admin,vagy admin program beállításaival érhető el,hogy azonos oldalra kerüljenek,azonnal,s ott is maradjon,maradjanak.http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
eugabesz
őstag
válasz steele80 #34924 üzenetére
Admin közreműködés nélkül ezt nem lehet megoldani..más tészta,hogy ha fizetsz a szerverért,legyen már beleszólásod,hogy miként van beállítva...de ebbe én nem szólhatok bele..az,hogy nálunk úgy van,még nem jelenti azt,hogy máshol is,illetve azt,hogy ez kötelező érvényű.Csak is kizárólag egyezség kérdése az ilyen fajta hozzáállás...személy szerint én nem hagynám.A miénk úgy van beállítva,hogy kör végén még a klán tagokat is szétrakja a fenébe...néha bosszankodnak miatta,de amikor kialakulnak ilyen 10-0 ,meg 2-0 -ás végeredmények,megértik miért van az effajta balansz....
(Sőt,volt már 3-szor döntetlen...48 emberrel,ami nem semmi szerintem
[ Szerkesztve ]
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
andris26
újonc
válasz steele80 #35585 üzenetére
Na most nálam is ez a helyzet, az utóbbi 2 hétben folyamatosan olyan szép 2-3 as kd-t tudtam csinálni körönként, meg is voltam lepődve. 2 napja nem játszottam. Ma mentem 10 kört 10 különböző szerveren, 64 fős conquest, és nagyon sokszor az első két találatot nem regisztrálta a játék(na és innetől kezdve már bukott is a mutatvány), Vagy pl nagyon sok esetben fal mellett volt az ellen, és egyáltalán nem bírtam hitelni.Viszont miután észrevett már hullottam is.
-
eugabesz
őstag
-
Bjørgersson
félisten
válasz steele80 #40998 üzenetére
Kipróbálom már én is ezt az adaptív vsyncet, kíváncsi vagyok milyen.
(#40999) Cris99: Na de anno a B2K is csak 3 hónappal később jött az alapjátékhoz képest, nem? Itt meg már egyből az alapjátékkal együtt.
[ Szerkesztve ]
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
mackosajt
addikt
-
mackosajt
addikt
válasz steele80 #42158 üzenetére
Bocsi, hogy elárultam, hogy nálam nem kellett frissíteni, csak rányomni a csatlakozásra.
Ergo nálam nem azért volt gond, hanem pillanatnyi elmezavar a bit-ek és byte-ok környékén.
Amúgy qrva hangulatos DLC sikeredett.
Csak sok a "csattanó maszlag" kemper.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
mackosajt
addikt
válasz steele80 #42162 üzenetére
Ajjaj...
Már bocs, de mit köszönjek meg azon, amit nekem meg sem kellett csinálni. Köszönje meg az, akinek tényleg ez a gondja, és megoldódik a PB frissítéstől.
Érted ?
Ehh... ez a száma tőlem fiatalabb.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
kisza25
félisten
-
Olympos
aktív tag
válasz steele80 #55720 üzenetére
ha az FPS nem esik le zavaró tényezőre, megvan a 60FPS vagy több, akkor csak a PING számít.
ha kint 60ms-os pinged volt, de itthon meg még ennél is jobb, akkor a firss hegyi svájci levegő jót tett az agyműködésednek és növekedett a reakcióidőd....60ms egy FPS játékban nagyon sok!
esetleg próbáld meg a latencyt OFF-ra állítani, a network mittudoménmit meg HIGH-ra. ott van egymás mellett a BF4 options menüpontban...ha még nem tetted meg.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz steele80 #55720 üzenetére
En erre azt tudom mondani csak hogy a közepes pingű szerókon nagyon gyakran jobban tudok játszani mint az alacsony pingeseken. 20-30 vs 50-60... Szóval lehet nálad is valami ilyesmi jött elő. Ebben a játékban van egy kis rásegítés a rosszabb pingű játékosoknak és van amikor ez miatt érzi úgy az ember hogy jobban adja.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
addikt
válasz steele80 #58212 üzenetére
Természetesen a legújabb IE11-et használom, csak rosszul írtam, és értelemszerűen mentem a profilt a beállítás után, de sajna kilépéskor újra visszaáll. Fogalmam sincs, hogy nálam miért így működik?
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
iMaverick
addikt
válasz steele80 #58833 üzenetére
Na meg a sznájperek élete alapvetően kempelés.
Kikérem magamnak az ilyen megállapításokat! Alapvetően a recon-t tolom (17 service star) és kifejezetten nem szoktam kempelni... (Pedig a bolt action riffle-t nyomom a legtöbbet: a dmr-t olyan szinten lebutították, hogy szinte fáj.)
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
fornettisuti
veterán
válasz steele80 #65719 üzenetére
Csak a teljesség kedvéért a sonytol több moviestar személyes adatát is lenyúlták + adatbázisokat jelszóval együtt. Ezt úgy, hogy a sony sem egy garázscég. Úgyhogy el lehet gondolkodni a user adatok védelméről.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
nagyúr
válasz steele80 #74899 üzenetére
Nem lehet sajnos kikapcsolni teljesen, de minimálissá tehető a settingsben.
Van pár agyrém benne, (a UI-ról nem is beszélve), de majdcsak túléljük a DX12 miatt muszáj lesz.
Amugy énis kikapcsoltam amit csak lehet agyf*aszt benne és így ugyanolyan mint a 8.1.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
fornettisuti
veterán
válasz steele80 #77802 üzenetére
avira is ezt csinalja, gondolkoztam, hogy ess-re valtok, de akkor inkabb nem.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
nagyúr
-
nagyúr
-
daveoff
veterán
válasz steele80 #88805 üzenetére
Nekem is volt ilyen problémám melóhelyen mindig ledobált, kábelt cseréltem azóta nem csinálta. De lehet a router, vagy a net rosszalkodott, szóval ezek közül lehet valamelyik, szerintem.
[ Szerkesztve ]
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
Prosector
addikt
válasz steele80 #94926 üzenetére
Hat igen, a prosecnek van egy jellegzetes, semmi massal ossze nem tevesztheto szaga, nyomozokent biztos eleg sokat voltal igazsagugyi boncolason meg halottszemlen.
stoon: nekem sokszor be szokott jonni a counter...az a trukkom, ha idoben megtalalom az f-et, akkor veszettul elkezdem nyomkodni es viszonylag sokszor en jovok ki belole jol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- GTA V
- Milyen processzort vegyek?
- Garanciális ügyintézési Horror Bestbyte...
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Battlefield 2042
- Revolut
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest