Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Ventoy- univerzális multiboot máshogyan
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HollyBoni
veterán
Sziasztok!
Ezen a konfigon hogy futna a BF4? i3-540 3.7ghz, 4GB ram(később 8), 6950.
Szerk.: Régen BF3-al 5850-el játszottam, de már nem emlékszem milyen beállításokon futott. Felbontást kifelejtettem, FHD.
[ Szerkesztve ]
-
HollyBoni
veterán
BF3-hoz képest a grafika, hang milyen? Imádtam a BF3-at, szép volt a grafikája, csak elég fakó. A hangokkal viszont nem voltam megelégedve, nagyon sok fegyver ugyanúgy szólt, BC2 ebből a szempontból sokkal jobban tetszett.
-
HollyBoni
veterán
Sziasztok!
Hol a legérdemesebb megvenni a BF4-et? Régen mikor a BF3 jött ki valami orosz kulcsot vettem sokkal olcsóbban, itt van ilyen opció?
-
HollyBoni
veterán
20 perc játék után már jobban tetszik mint a BF3. Legalább vannak színek, nem minden kék.
-
HollyBoni
veterán
Tud valaki egy jó nem HC, CQ vagy CQ large szervert ahol az ÖSSZES map van, és nincs semmilyen korlátozás? Fegyver használat stb.
[ Szerkesztve ]
-
HollyBoni
veterán
válasz Snip3r_HUN #83430 üzenetére
Igen. Mindenki csal aki jobb nálam.
-
HollyBoni
veterán
válasz taknyí #83483 üzenetére
Azért mert nincs letöltve a Legacy Operations kiegészítő. Mikor kiírja menj rá hogy open in origin, vagy keress rá originben és töltsd le. Ingyenes, de ugyanúgy "meg kell venni" mint az összes többi játékot/kiegészítőt de a számlán 0€ van.
Van még Community Operations és Night Operations. Töltsd le mindet, különben a szerverek felére nem fogsz tudni felmenni.
Nem értem ezeket miért nem rakják be az alapjátékba... Megvettem a prémiumot, letöltötte a soktíz gigát, én meg örültem a fejemnek hogy végre játszhatok. Ja nem, még le kell szedni vagy 5gb-ot.
[ Szerkesztve ]
-
HollyBoni
veterán
Úristen meg fogunk halni!
-
HollyBoni
veterán
válasz sandor75 #83530 üzenetére
1000+1 szerver van. Ha TÉNYLEG találkozol egy csalóval, mész másikra. Szvsz elég sok ultra kocka emberke van, el kell fogadni hogy van akiknek nincs élete csak egész nap játszanak és szimplán jobbak nálad.
Én élvezem a játékot akkor is ha majdnem az utolsó vagyok a szerveren.A chatet pedig mindenki csak arra használja hogy panszkodjon...
[ Szerkesztve ]
-
HollyBoni
veterán
válasz sandor75 #83534 üzenetére
Oké, értem, továbbra is azt mondom hogy van millió szerver, ha nem tetszik mész másikra. Minden szerveren pedig nincs csaló, ne essünk túlzásokba.
(#83538) sandor75: Teljes mértékben értem, de túlreagálod. Minden játékban vannak csalók, akkor inkább ne játssz multiban semmivel.
[ Szerkesztve ]
-
HollyBoni
veterán
válasz #16729600 #83544 üzenetére
Írnak valamit aztán a csalók írnak egy újabbat. Folyamatosan ezzel kéne foglalkozniuk. Ha félkészen adnak ki egy játékot szerinted érdekli a fejlesztőket hogy csalnak vagy nem?
Benyelték a pénzt amit kellett, ennyi volt a lényeg, onnantól már nem foglalkoztatja őket annyira.
[ Szerkesztve ]
-
HollyBoni
veterán
válasz spanglee001 #83734 üzenetére
A hardcore Windows 7 fanok meg a 8-at szidják. Mindenki szid valamit.
Semmi probléma nincs a Windows 10-el.
-
HollyBoni
veterán
Jó kis topik lett ez.
-
HollyBoni
veterán
válasz }{3@Đ$}{0ot #83771 üzenetére
AVG=Avast Free Antivirus?
-
HollyBoni
veterán
Amatőr kérdés. PDW fegyver unlockhoz PDW score kell. Nos ez pontosan mi? Azok a pontok számítanak ide ha PDW-vel lelövök valakit, vagy az is ha pl zászlót foglalok? Vagy ez csak ebben az esetben az engineer ponthoz megy?
-
HollyBoni
veterán
Nálam van valami baj vagy mindenkinek hihetetlenül bugos a single? Mulitban negyedennyi buggal találkoztam.
-
HollyBoni
veterán
Ez a battlepack dolog pontosan hogy van? Bizonyos rangok elérésekor kapok csak battlepack-et, ha nem veszem meg őket? Tök mindegy hány ölésem van egy bizonyos fegyverrel, sok kiegészítő csak akkor lesz elérhető ha elérek egy bizonyos rangot?
[ Szerkesztve ]
-
HollyBoni
veterán
-
HollyBoni
veterán
válasz venomka1 #85251 üzenetére
10m-ről hülyeség volt rövid sorozatot használni. Amúgy szerintem félreértetted, hosszú távon nem nyomsz egy 3-as sorozatot és vársz fél órát, hanem folyamatosan egymás után nyomod, nagyon pici szünettel. Sokkal pontosabb lesz a fegyver. De mondtam, nézz youtube-on videókat hogy nyomják a jobb játékosok.
Persze néha fogsz találkozni élet nélküli kockákkal akik reflexből fejbelőnek 100 méterről.
[ Szerkesztve ]
-
HollyBoni
veterán
válasz Gyula84 #85258 üzenetére
Nagy sebzésű félautomata fegyvereknél nagyon nagy előnyt jelentett. Ott nem volt limitálva milyen gyorsan tudsz lőni félautomata fegyverekkel mint kb minden mai játékban, amilyen gyorsan nyomtad a gombot úgy lőtt.
Nekem ment makró nélkül is a darálás, félautomata fegyverekkel simán úgy nyomtam mintha automaták lennének, de persze mindenki 100%-ra mondta hogy makrózok.[ Szerkesztve ]
-
HollyBoni
veterán
Open fire ribbon:
Assault Rifle ribbon x3 0/3
Get a kill with pistol in a round 0/1
Get a kill with 40mm grenade in a round 0/1
Get a kill with the defibrillator in a round 0/1Az utolsó három dolgot egy menetben kell megcsinálni?
-
HollyBoni
veterán
3 Assault Ribbont is egy menetben kell összeszedni?
(#85426) guftabi96 : Az a baj hogy még normális fegyverekkel sem megy nagyon jelenleg, nem kockulok egész nap. 20-25 órám van a játékban, alig ismerem még a mapokat, és volt egy jó 1-2 éve szünet játékokkal. FPS-t eléggé el lehet felejteni, régen sokkal jobban ment mikor többet játszottam.
[ Szerkesztve ]
-
HollyBoni
veterán
Vissza lehet nézni valahogy battle report-ban, hogy milyen fegyverekkel öltem?
Megpróbáltam az open fire assignment-et. Első próbálkozásra meg volt a defib kill, fejbelőttem 5 centiről valakit GL-el, és pisztollyal is öltem. Viszont csak az assault ribbon-t írja ki amit utána szereztem.
Mondjuk nem nehéz, így hogy ha meglátok valakit és nem egyből lövök rájöttem hogy nagyon egyszerű szimplán odasétálni emberekhez úgy hogy észre sem vesznek.
[ Szerkesztve ]
-
HollyBoni
veterán
válasz Prosector #85437 üzenetére
Hát azért public szervereken nem mindenki pro. Én sem foglalkozok ezzel igazából.
Nem tudom felfogni, megint megcsináltam, és nem írja ki. Megvolt egy pisztoly ölés, defib, és GL. Meg is nézem a statokban, és az összes fegyvernél +1 ölés van. Még is azt írja az assignment-nél mindegyikhez hogy 0/1.
-
HollyBoni
veterán
Meg kell lennie a 3 assault ribbonnak. Felmentem egy szerverre 1 assault ribbonnal, meg volt a pisztoly, defib, GL kill, de csak akkor írta ki játék közben hogy meg van a az L85 mikor még szereztem 2 assault ribbont a menetben.
Viszont akkor ezt magyarázza meg valaki:
?
Szerk.: Ok, játékban elérhető.
[ Szerkesztve ]
-
HollyBoni
veterán
válasz Prosector #85442 üzenetére
Engem annyira nem izgat a dolog. 100% hogy nem ruháznék be drágább hangcuccra hogy jobb legyen a statom. 2.1-es cuccon hangcuccon játszok, de nem üvölt, úgy nem szeretem. Fülessel vagy fejessel nem szeretek játszani.
Ha meg néha megkéselnek ez van, lesz*rom. De most eléggé átmentem casual gamerbe, pár évvel ezelőtt még én is klánoztam meg ilyenek.[ Szerkesztve ]
-
HollyBoni
veterán
válasz FollowTheORI #85460 üzenetére
Akkor már legyen az egész második világháborús vagy Vietnám, nem csak a pályák.
Jobban belegondolva én egy BC3-nak örülnék a legjobban, a kedvenc BF-em az összes közül, csak sajna kevés volt benne a tartalom. Pár óra után feloldasz mindent, utána még van 500 szint, de semmit nem kapsz.
Grafika nagyon ütős volt 2010-ben, de supersampling-el még ma is gyönyörű, a hangok pedig szvsz jobbak mint akármelyik új BF-ben. Volt egy jó kis singleplayer is. Igazából az egész játék feelingje nagyon megfogott.[ Szerkesztve ]
-
HollyBoni
veterán
Szerintem ellopták az EA fiókom. BF4-el játszottam, kidobott a játék, és kaptam két emailt hogy megváltozott az email-em erre: ftjsgcet554042@yahoo.com
Találkozott már valaki ilyennel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Milyen videókártyát?
- Elektromos autók - motorok
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Tudományos Pandémia Klub
- Home server / házi szerver építése
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest