Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ventoy- univerzális multiboot máshogyan
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- DPD tapasztalatok
- Digitális Állampolgárság Program
- OpenSuse Leap 16.0 pre alpha
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jety91
őstag
válasz Snip3r_HUN #40640 üzenetére
Nálam Mantle-vel bekapcsolva dobott az előző verzióhoz képest (HD 7850) az fpsen. Vagy csak placebó hatás?
A lényeg nem megy le az fps 70 alá végre.
[ Szerkesztve ]
-
jety91
őstag
válasz Snip3r_HUN #40642 üzenetére
Van fent az amd oldalán egy cleaner a driverekhez. Próbaképp lefutattam a driver telepítése előtt. Nyomtam 3 kör Obi-t, és semmi hibát nem tapasztaltam. 14.2-es betaval azért volt elég sok gondom fps drop ügyileg...
[ Szerkesztve ]
-
jety91
őstag
válasz WongFeiHong #40661 üzenetére
hat ha megtartja a fix60at akk marad azon. bar ezt erosen ketlem
-
jety91
őstag
válasz fornettisuti #44837 üzenetére
nalam az uj driver microlaggokat okoz, amivel jatszhatatlan a jatek dx es mantle alatt is... 14.3 beteval ilyen problema nincs
-
jety91
őstag
WTF van? Kiírta a battlelog: Leállás... Megint updatelnek vmit, amivel még több bug lesz?
Minden szerver 0/0
[ Szerkesztve ]
-
jety91
őstag
válasz Bjørgersson #45549 üzenetére
Most már nekem is jó, de többen kérdezték chaten wtf volt ez. Gondolom az EA szerverekkel volt vmi.
-
jety91
őstag
Akinek esetleg nincs meg a bf3, mától ingyenes originen: [link]Látom elkéstem
[ Szerkesztve ]
-
jety91
őstag
Ha már ennyire megy a config téma én is kérdeznék:
Adatlapomon lévő configgal fullhd-ban lowon sokszor a minimum fps 30 alá esik, ez normális?
Ahogy néztem a perfoverlayben amikor laggol, akkor a sárga csík (CPU) ugrik fel nagyon egy pillanatra.
Aida64-ben és feladatkezelőben nézve a dolgokat se a CPU és GPU nincs rendesen kihajtva, így fogalmam sincs mi lehet a problémaMindkettő BF-ben (3,4) is ugyan ez a problémám
-
-
jety91
őstag
válasz kisza25 #48333 üzenetére
Hát ezaz és ez idegesít, hogy egy laptopon egyeseknek jobbat fut ez a fostalicska mint nálam
Állítottam most a procin egy kicsit biosban, így +20 fps a max,
Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
16662, 258703, 31, 120, 64.406Nem hajtja ki sehogy sem a procit 100%on se a BF3 se a BF4.... Más játékokkal ilyen problémám nincs csak ezzel a hulladék frostbite-al.
Azért köszi a helpet!
[ Szerkesztve ]
-
jety91
őstag
Akinek AMD procija van, lehet bármiféle profilt játékokhoz rendelni? Gondolok itt arra, hogy ha elindítom a BF-et, akkor emelje meg a proci órajelét a maximálisra, egyéb esetben pedig maradjon a beállított értéken. Nincs annyira még meleg, de már +5 fok van a szobában a "helyi kazánom" miatt
Csak úgy kíváncsiságból akinek i5/i7-es Intelje van azoknak mennyire melegszik játék közben?
[ Szerkesztve ]
-
jety91
őstag
válasz Snip3r_HUN #48484 üzenetére
Akkor ugyanaz mint az én 8120FX-em. Nincs mese, el kell költöznöm a tetőtérből nyárra, ha BF-ezni akarok
-
jety91
őstag
válasz Illusion1010 #48489 üzenetére
Hogy a fenébe bírod ki nyáron 70 fokos proci mellett?
-
jety91
őstag
válasz regener #48498 üzenetére
1m-re van mellettem kábelhossz problémák miatt, de lazán érzem a +5 fokot ha játszok. Erre még rájátszik, hogy tetőtéri lakásban élek így ha másik szobában vagyok nyáron mint a sajátomban simán megvan az 5 fok differencia (alapból nyáron a lakás 30 fokos, gondolhatjátok milyen élvezet 35+ fokban játszani ), és még csak egy 65 fokos 8120 FX-ről beszélünk, ami az állításotok szerint hűvösnek számít játék közben. Gondolkodtam, hogy lecserélem, hátha nem fog kazánként funkcionálni, de látom hogy nem járnék jobban.
[ Szerkesztve ]
-
jety91
őstag
-
jety91
őstag
Ha már ennyien toljuk páran felvehetnétek blogra
Y9-Yeti néven vagyok -
jety91
őstag
Hardline topik hogy ne ide offoljunk.
-
jety91
őstag
válasz SkyS1gn #53396 üzenetére
Kérlek magyarázd már meg mi ebben a user error
Attól hogy nálad hibátlanul fut teljesen más konfiggal, mint ami nekem van, másnál még lehet ilyen hiba...
És mielőtt írnád a faszságokat tovább:
- Catalyst a legfrissebb
- Minden fos a legfrissebb
- Eddig ilyen hiba nem volt
- Csak a BF4-ben van textúrahibámprokxy
Alapon van minden, és nem OC-s vidkariA netkódot külön értem, nem a grafikára, de ezek szerint nem jött átt a hsz-ből.
[ Szerkesztve ]
-
jety91
őstag
-
jety91
őstag
Akkor megnyugodtam, hogy nem csak nálam van ez a hiba.
-
jety91
őstag
válasz laposonly11 #53520 üzenetére
i5u-s procival hogy futott? (milyen beallitasokkal, fps)
-
jety91
őstag
válasz birorichard #56261 üzenetére
Még jó hogy ma vettem meg a premiumot
-
jety91
őstag
válasz Bjørgersson #56264 üzenetére
Biztos az occó Premium a hibás. Megyek is Apróra panaszkodni az illetékeshez
-
jety91
őstag
Ez vmi új fícsör obi-n? [link]
Ellenfél 3 bázisa felrobbant és nincs vége a meccsnek...
-
jety91
őstag
segitseget szeretnek kerni. bedoglott a 7850es karim es lehetosegem lesz ujat kapni helyette garanciaztatas soran ha akarom. milyen kartyat, mekkora rammal ajanlatok ehhez a gamehez amivel mid-highon min 60fps-em lesz?
r9 270x-et neztem 2gb verzioban, arra egy 10est kene rafizetnem.
mostani kari: amd hd 7850 1gb 256bit
-
jety91
őstag
Tudtok mondani egy AMD karihoz értelmes videóbeállítást? Gondolok itt arra, hogy SSAO/HBAO stb.
Visszakaptam a régi kártyámat gariból, viszont a régi beállítások vmiért visszaálltak alapra és nem tudom már min voltak, olyan rég állítottam be őket
Ja meg most nézem (most tolom először az új patchel), a FOV nem 70-en volt eddig alapból?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 7550 Tervező Vágó Lakberendező Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- Philips Evnia 27M1N FHD 1ms 165Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkVision T24i FHD IPS 60Hz monitor garanciával hibátlan működésse
- INTEL XEON E3-1270v5 - teljesítmény I7-6700 és I7-7700 között - 4 mag 8 szál - LGA1151v1 - több más
- 1TB SAMSUNG 990 PRO HEATSINK M.2 NVMe SSD-k GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL, áron alul! Max 7450/6900 MB/s!!!
- Playstation Spider-Man Limitált Dualsense kontroller
- PS4 SLIM 1 TB 9.00 HEN + 2 kontroller
- GTX 1080 1080ti vagy 1080ti founders editiont keresek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest