Hirdetés
- Garanciális ügyintézési Horror Bestbyte...
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fletoka
tag
válasz Snip3r_HUN #40738 üzenetére
Grat a videóhoz szuper lett.Ha nem baj feliratkoztam.Várom a folytatást és csak így tovább.ÁLLATOK VAGYTOK
-
törölt tag
4870 1gb toxicon 1280x1024 mellett elindul?
-
Honzi
senior tag
-
lofagi
addikt
Nagyon jól néznek ki szerintem az új pályák! :] Főleg az első jön be nekem. De mind a 4 pályán van valami ami feldobja. Remélem a gameplay is olyan jó lesz, mint amit mutat.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
pohár
félisten
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Kevin's
senior tag
és hol van a Trailer videó, nem ma kellett volna jönnie
♥♥♥HTC One M8 Grey 16Gb ♥♥♥--->★A nő olyan, mint az autó néha le kell cserélni a kisebb fogyasztás érdekében ... :DDDD
-
lofagi
addikt
válasz Kevin's #40764 üzenetére
Este 20:00-kor lesz egy LIVE STREAM és akkor jön majd a full Trailer is.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
Maxdamage
csendes tag
lesz majd benne cápa is a vízben?!
Shark[ Szerkesztve ]
Az élet egy Bugos tört szerver, ahol az Adminok Lvl 70-80 körül törlik az accountodat, és nem engednek újraregisztrálni.
-
Bjørgersson
félisten
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
Bjørgersson
félisten
válasz Bjørgersson #40768 üzenetére
Gondolom két külön map lenne, szerintem 1:1 Far Cry 3 mindkettő.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
SkyS1gn
félisten
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Dexter-2000
őstag
azért a wake island-ot berakhatták volna
Szép napot!
-
Bjørgersson
félisten
válasz Dexter-2000 #40773 üzenetére
Max ötödiknek.
-
HeZzZ
senior tag
elég vot a régi mapokból nekem bőven. így is nagyon valószínű hogy lesz felujított mapos DLC a következő BF-ben is... szomorú
powered by Tiger Lake & GA10x
-
iMaverick
addikt
Már korábban is pedzegettem, hogy a Wake Island pont beleillett volna a Naval Strike-os "portfólióba"...
(#40775) HeZzZ: Szerintem nem baj az, ha jön pár nagy kedvenc! Igazából szerintem a BC2, vagy a BC2:Vietnam-ból is hozhatnának valamit. Nem sértődnék be.
[ Szerkesztve ]
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
Attix82
addikt
Van olyan akinek jó lett ez ?
BattleField 4: V-sync issues observed on CrossFire configurations (with Mantle enabled) have been resolved
-
lofagi
addikt
APA KEZDŐDIK!
-
Madn!ght
addikt
Mai nap volt szerencsem ezzel a pancserral összefutni: battlelog.
Alap, hogy mindenkit butára vert a zsúfolt pályán. Mikor írtam neki hogy addig szalljon ki, míg nem reportolom, még neki állt feljebb.
Szerintem nyugodt szívvel mehet a kis féregre a report....
-
lofagi
addikt
O király! Buffolják a heliket a köv DLC-nél. Könnyebb életben maradni, ha jól értettem, amit mondtak! :] Aztán majd meglátjuk!
-
spanglee001
addikt
ojannal találkozott már valaki, hogy a hang olyan mintha be lenne rekedve? de az egész windows lejátszók minden. Ha kilépek a szerverról minden helyreáll, szerverre lépéskor kezdődik, de nem mindig
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
iMaverick
addikt
válasz Jani18 #40782 üzenetére
Jah, bocsi! 14-es szériára gondoltam... A kolléga által írt 13.2 vezetett meg. Valamiért a mostani bétának gondoltam. Ezért csodálkoztam, hogy miért nincs neki Mantle. Így viszont érthető!)
[ Szerkesztve ]
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
pelenka35
őstag
Lehet ,hogy bugos a játék ,de b@szot jól néz ki ...
Gamertag:Rob3rt75
-
Kevin's
senior tag
Pont a végére sikerült belépnem épp akkor ment a trailer videó hát elég ütősre sikeredett meg kell hagyni
♥♥♥HTC One M8 Grey 16Gb ♥♥♥--->★A nő olyan, mint az autó néha le kell cserélni a kisebb fogyasztás érdekében ... :DDDD
-
lofagi
addikt
Jóféle volt a Trailer, ahogy az lenni szokott!
-
pohár
félisten
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Winne
nagyúr
Köszönjük az utolsó frissítést, egy meccs alatt 3* DX error, küzdünk mint a gép, mindig a legjobbkor dob ki, aztán várólista... A végén 7 tickettel kiszopunk...
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
lofagi
addikt
Amúgy az a durva, hogy valóban olyan jóra meg tudják csinálni a Trailereket, aztán mikor meg belecsöppensz a játékba az valahogy nem ua.
Amúgy a stream alatt az egyik csóka azt mondta,hogy odafigyelnek a közösségre, elolvasnak mindent és igyekeznek balanceolni a játékot. Igen? Azzal, hogy nerfelik az MBT Law-ot aztán rögtön buffolják a Javelint?! Hát könyörgöm hogy van ez? Ez nem balance, ez az eldöntjük a mérleg egyik nyelvét az egyik oldalra, aztán a másikra. Persze az irány az jó. Jelenleg a killcamon kívül nagyon nincs problémám a játékkal.
Ez az AA mine meg nem annyira veszélyes. Így, hogy még a térkén látni is lehet, hogy hova rakták le, így aztán meg főleg nem az. Illetve lesz még a szerver oldali patch is, hogy nem lehet a rakétavetővel együtt használni, akkor meg aztán főleg nem sokan fogjak szvsz.
-
kisza25
félisten
válasz SkyS1gn #40796 üzenetére
én is pont ezt akartam kérdezni
de nekem jó lettEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Winne
nagyúr
válasz Gyula84 #40794 üzenetére
Felbecsülhetetlen úgy küzdeni a pontokért, hogy tudod, szinte tuti kifagysz egy dx errorral. A korábban leírttat még meg tudtam kombózni, miszerint az elején egy komplett csapat/squad ellen már az elején mondtuk Bizarre-al, hogy na itt most mi vesszük fel a szopóálarcot, kimentünk ketten egy-egy tankkal, és megfordítottuk, az ellennek 453 tickettel a vége előtt megint dx error 50-3-as statnál (1-2-ről kezdtem..) 23000 pont felett, majd vissza és a vesztes oldalra kerültem 200 tickettel a vége előtt, mert megint várólista volt és természetesen nem engedett vissza... Íme: [link]
Fosadék lett megint, mint az elején, pedig egy ideje már egészen játszható volt, most meg 300 ticketes szerver fölé nekem nem is érdemes menni, ha nem akarom elveszíteni a maradék hajamat is...
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest